Menu witryny
Czy wiesz że...
- Powiedzcie szczerze, czy wyobrażacie sobie rok w kuchni bez takich śmiesznych, twardych, intensywnie pachnących gwoździko-podobnych tworów natury?
- Wegetariański pasztet z czerwonej soczewicy nie ma konkurencji. Po prostu.
- Pocztówka na dobry dzień
- W naszym organizmie, z racji określonego sposobu życia, niezdrowych nawyków i diety, codziennie powstają setki, a częściej nawet tysiące złogów stwardniałej żółci i tłuszczu.
- O produktach bez glutenu
Redaktorzy współpracujący
- Piotr J. Bykowski
- Ewa Czarniecka-Skubina
- Dorota Czerwińska
- Waldemar Dzwolak
- Wiesława Grzesińska
- Arletta Kowalik
- Marcin Zatyka
- Daria Majda
- Anna Wytrykus
Aktualności
- X Ogólnopolski Konkurs Kulinarny "Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś"
- KULINARIA W KSZTAŁTOWANIU PRODUKTU TURYSTYCZNEGO
- WINO NA MEDAL. Konkurs Stowarzyszenia Sommelierów Polskich
- Konkursy kulinarne podczas Mazury HoReCa – ostatnie dwa tygodnie zgłoszeń!
- XX jubileuszowa edycja autorskiego konkursu Roberta Sowy KULINARNY TALENT