Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Redakcja

Kolegium redakcyjne:


Rada programowa:

  • prof. dr hab. Krystyna Gutkowska (przewodnicząca Rady)
  • prof. zwycz. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
  • dr inż. Elżbieta Polak
  • Marek Posobkiewicz
  • Jarosław Uściński


Redaktorzy współpracujący:

  • Ewa Czarniecka-Skubina
  • Paweł Czerenko
  • Dorota Czerwińska
  • Wiesława Grzesińska
  • Arletta Kowalik
  • Witt Wilczyński
  • Anna Wytrykus

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok. 117
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 19 24
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron