Przegląd Gastronomiczny

Konferencja dla producentów pieczywa

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego

oraz redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” zapraszają na:

Konferencję dla producentów pieczywa

PIECZYWO – SMAK, ZDROWIE, EKONOMIA

sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

PROGRAM

10.30 Rejestracja uczestników

11.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników

11.15 Smak jako kluczowy element jakości pieczywa – dr hab. Anna Diowksz
(Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ)

12.00 Pieczywo a zdrowie - dlaczego warto jeść i jakie wybierać?dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW)

12.45 Przerwa na kawę

13.10 Determinanty rozwoju rynku zbożowego w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem produktów piekarskich i cukierniczych -Marzena Trajer
Dyrektor Biura Analiz i Strategii Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa.

13.50 Dyskusja

Termin: 22 października 2019, godz. 11.00

Miejsce: Warszawa, ul. Czackiego 3/5 (sala A, III piętro)

DO POBRANIA
KARTA ZGŁOSZENIA

 

pg 560

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

 Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresemhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.