Przegląd Gastronomiczny

Gastro Meeting

 

Konferencja Gastro Meeting

Już 5 listopada w Airport Hotel Okęcie w ramach Gastro Meeting spotkają się restauratorzy z całej Polski, którzy będą wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i zdobywać kontakty biznesowe. Organizatorzy przygotowali 8 prezentacji, 3 panele dyskusyjne i 8 warsztatów oraz pulę bezpłatnych biletów grupowych.

na www gm 068m

 

 

Wystarczy zgłosić swojego reprezentanta, czyli osobę odpowiedzialną za proces zakupowy do formuły Business Speed Dating. Te ekspresowe spotkania na linii kupiec-dostawca cieszą się niezwykle dużą popularnością, gdyż umożliwiają osobom odpowiedzialnym za zakupy szybkie zapoznanie się z konkurencyjnymi ofertami dostawców. Po zgłoszeniu takiej osoby na konferencję i warsztaty bezpłatnie może zapisać się aż 5 osób!

Wśród prelegentów będzie można zobaczyć między innymi: Pawla Aksamita, współwłaściciela firmy STAVA w prezentacji pt. „Fakty i mity na temat dowozów posiłków”. O tym „Jak zadowalać ciągle zmieniające się potrzeby gości” powie w swoim wystąpieniu Anna Dębska, redaktor naczelna GdzieZjesc.info. Kamil Hegemajer, właściciel Mleczarni Jerozolimskiej, w trakcie swojej prezentacji opowie o zwiększaniu potencjału opłacalności sprzedaży posiłków w oparciu o pracę z systemami wspomagania zarządzania gastronomią Orgastro, a optymalizacją kosztów zajmie się Piotr Mydłowski. Krzysztof Kot, założyciel HAPPY RESTAURANT Analitics & Solutions, z perspektywy trenera i coacha opowie jakich profesjonalnych technik szkoleniowych właściciel i manager lokalu mogą używać, aby zwiększać skuteczność swoich zespołów sprzedażowych. Marketingiem w gastronomii zajmie się Konrad Kobiela, współwłaściciel agencji Pepiniera, zaś o automatyzacji procesów związanych z obsługą klienta w gastronomii opowie Maciej Wesoły, Prezes Zarządu EMENAGO. Na zakończenie tematem, wzbudzającym ostatnio wiele kontrowersji czyli zakazem wstępu do restauracji dla dzieci poniżej 6 roku życia, od strony prawnej zajmie się Mikołaj Ostrowski, adwokat, partner zarządzający OWIW Legal.

Dodatkowo odbędą się 3 panele dyskusyjne. Pierwszy, pt. „Restauracje premium też mają swoje problemy”, poprowadzi Rafał Skórski – wydawca i redaktor naczelny magazynu „Gourmet”, a panelistami będą: Krzysztof Janiszewski, współwłaściciel jednej z najlepszych w Polsce restauracji SENSES, Nestor Grojewski, szef kuchni restauracji Cinema Paradiso. Drugi panel będzie dotyczył tematu projektu technologicznego w gastronomii. Ostatni panel poprowadzi Jarek Walczyk, właściciel i szef kuchni Pink Lobster, prezes fundacji Klub Szefów Kuchni. Wraz z panelistami poruszą temat komunikacji w restauracji.

Równolegle do części merytorycznej w osobnych salach będą odbywały się warsztaty.

Warsztat 1 – Jak nie otwierać restauracji? – Jarek Walczyk

Warsztat 2 – Relacje i sprzedaż z wykorzystaniem digital marketingu – Bartosz Paczyński

Warsztat 3 – Poznaj „marzenia” Twojego pracownika – innowacja w zarządzaniu zasobami ludzkimi – Anna Iwanicka – Nowak

Warsztat 4 – Temat w przygotowaniu

Warsztat 5 – Temat w przygotowaniu

Warsztat 6 – Kapitanoza czy kumpelstwo? Jakie cechy powinien mieć dobry właściciel restauracji? – Anna Dębska

Warsztat 7 – Manager gastronomii w roli trenera i coacha sprzedaży – Krzysztof Kot

Warsztat 8 – Fotografia kulinarna – idealne zdjęcie smartfonem – Jakub Wilczek

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Więcej informacji: https://gastro.bsdpoland.pl/

pg 560

UWAGA! Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

 Ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresemhttp://pl.wikipedia.org/wiki/Ciasteczko lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.