Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Redakcja

  • Monika Soszyńska-Masny – p.o. redaktor naczelna
    605 453 537
  • Małgorzata Zawadka – sekretarz redakcji
    663 211 922
  • Paulina Kania-Lentes – redaktor
    663 311 944

Rada programowa:

  • prof. dr hab. Krystyna Gutkowska (przewodnicząca Rady)
  • prof. zwycz. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska
  • dr inż. Elżbieta Polak
  • Jarosław Uściński

Redaktorzy współpracujący:

  • Ewa Czarniecka-Skubina
  • Arletta Kowalik
  • Adrianna Lotolc
  • Lidia Sosnowska
  • Anna Wytrykus

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595  Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron