Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi i wydarzenia

KALENDARZ TARGÓW 2022

05-09.02.2022 INTERGASTRA Międzynarodowe Targi Gastronomiczne

miejsce: Stuttgart, Messa Stuttgart

www.messe-stuttgart.de/intergastra


27.02-02.03.2022   EXPO SWEET Targi cukiernicze i lodziarskie

miejsce: Warszawa, Expo XXI

www.exposweet.pl


09-11.03.2022 GASTRO-HOTEL

Targi wystroju i wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych oraz produktów spożywczych dla gastronomii

miejsce: Kołobrzeg, Hala Milenium

www.gastro-hotel.pl


18-22.03.2022 INTERNORGA

Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa

miejsce: Hamburg, Niemcy

www.internorga.com


27-29.03.2022 PROWEIN – Międzynarodowe Targi Wina i Alkoholi

miejsce: Düsseldorf, Niemcy

www.prowein.com


05-07.04.2022

EUROGASTRO 25. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne

WORLDHOTEL 14. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych

miejsce: Nadarzyn, Ptak Warsaw Expo

www.eurogastro.com.pl


05-07.04.2022 WORLDFOOD POLAND

VIII Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów

miejsce: Warszawa, Centrum EXPO XXI

www.worldfood.pl


26-28.04.2022   FOOD TECH EXPO  Targi technologii spożywczych

miejsce: Nadarzyn, Ptak Warsaw Expo

www.foodtechexpo.pl


26.09-28.09.2022 POLAGRA

POLAGRA GASTRO – Międzynarodowe Targi Gastronomii

POLAGRA FOOD – Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych

miejsce: Poznań, Poznań Congress Center

www.polagra.pl


06.10-08.10.2022  BIOEXPO Warsaw

IV Międzynarodowe Targi Żywności i Produktów Ekologicznych

miejsce: PTAK Warsaw Expo

www.bioexpo.pl


16-18.11.2022

HORECA 28. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii

GASTROFOOD 19. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii

ENOEXPO 18. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie

miejsce: EXPO Kraków

www.targi.krakow.pl

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa

Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron