Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi i wydarzenia

KALENDARZ TARGÓW 2023

26.02-01.03.2023   EXPO SWEET Targi cukiernicze i lodziarskie

miejsce: Warszawa, Expo XXI

www.exposweet.pl


08-10.03.2023 GASTRO-HOTEL

Targi wystroju i wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych oraz produktów spożywczych dla gastronomii

miejsce: Kołobrzeg, Hala Milenium

www.gastro-hotel.pl


18-20.03.2023 SWEET-TARGI

XI Targi cukiernicze, piekarnicze i lodziarskie

miejsce: Międzynarodowe Centrum Kongresowe, Katowice

www.sweettargi.fairexpo.pl


23-25.03.2023 SMAKKi GASTROTARGI

miejsce: Warszawa, Expo XXI

Targi dla branży HoReCa

www.smakki.pl


28-30.03.2023

EUROGASTRO 26. Międzynarodowe Targi Rozwiązań dla Branży HoReCa

miejsce: Nadarzyn, Ptak Warsaw Expo

www.eurogastro.com.pl


18-20.04.2023 WORLDFOOD POLAND

IX Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów

miejsce: Warszawa, Centrum EXPO XXI

www.worldfood.pl


10-14.03.2023 INTERNORGA

Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarstwa i Cukiernictwa

miejsce: Hamburg, Niemcy

www.internorga.com


19-21.03.2023 PROWEIN – Międzynarodowe Targi Wina i Alkoholi

miejsce: Düsseldorf, Niemcy

www.prowein.com


19-21.09.2023 WARSAW SWEET TECH

Międzynarodowe Targi Rozwiązań dla Branży Cukierniczej, Lodziarskiej, Piekarniczej i Kawiarnianej

miejsce: Nadarzyn, Ptak Warsaw Expo

www.warsawsweettech.com


27.09-29.09.2023 POLAGRA

POLAGRA GASTRO – Międzynarodowe Targi Gastronomii

POLAGRA FOOD – Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych

miejsce: Poznań, Poznań Congress Center

www.polagra.pl


05-07.10.2023  BIOEXPO Warsaw

V Międzynarodowe Targi Żywności i Produktów Ekologicznych

miejsce: PTAK Warsaw Expo

www.bioexpo.pl


08-10.11.2023 

HORECA 30. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii

GASTROFOOD 21. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii

ENOEXPO 20. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie

miejsce: EXPO Kraków

www.targi.krakow.pl

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok. 740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron