Przejdź do treści
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi i wydarzenia

KALENDARZ TARGÓW 2025

  • 17-26.01 – Berlin (Niemcy) – Grüne Woche
  • 18-22.01 – Rimini (Włochy) – SIGEP – Międzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa, Piekarstwa i Kawy
  • 19-21.01 – Las Vegas (USA) – Winter Fancy Food Show
  • 23-27.01 – Lyon (Francja) – Sirha Lyon – Międzynarodowe Targi Gastronomii i Hotelarstwa
  • 11-14.02 – Norymberga (Niemcy) – BioFach – Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej
  • 16-19.02 – Warszawa – EXPO SWEET
  • 17-21.02 – Dubaj (Zj.Emiraty Arabskie) – Gulfood – Międzynarodowe Targi Spożywcze i Hotelarskie
  • 11-13.03 – Warszawa – Eurogastro + Beer Warsaw Expo + Wine Warsaw Expo
  • 14-18.03 – Hamburg (Niemcy) – Internorga – Międzynarodowe Targi Gastronomiczne
  • 16-18.03 – Düsseldorf (Niemcy) – ProWein – Międzynarodowe Targi Wina i Alkoholi
  • 22-24.03 – Katowice – SweetTargi
  • 27-29.03 – Braszów (Rumunia) – GastroPan – Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Gastronomii
  • 8-10.04 – Warszawa – WorldFoodPoland – Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów, Technologii i Opakowań dla Branży Spożywczej + SMAKKi Gastrotargi
  • 13-15.05 – Indianapolis (USA) – Sweets&Snacks Expo – Targi Słodyczy i Przekąsek
  • 18-22.05 – Düsseldorf (Niemcy) – IBA – Międzynarodowe Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Przekąsek
  • 20-22.05 – Warszawa – Warsaw Food Expo
  • 27-29.05 – Warszawa – Coffee Europe Expo
  • 16-18.09 – Warszawa – Warsaw Sweet Tech
  • 24-26.09 – Poznań – Polagra Food Horeca FoodTech
  • 30.09-2.10 – Warszawa – Gastro QuickService
  • 2-4.10 – Warszawa – Bio Expo Warsaw
  • 4-8.10 – Kolonia (Niemcy) – Anuga – Międzynarodowe Targi Spożywcze
  • 7.10 – Warszawa – Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów
  • 16-19.10 – Ankara (Turcja) – Bakery Plus – Targi Piekarstwa, Cukiernictwa, Lodów i Czekolady
  • 5-7.11 – Kraków – Horeca – Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii + Enoexpo Międzynarodowe Targi Wina

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595  Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron