Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Targi i wydarzenia

KALENDARZ TARGÓW 2025

  • 17-26.01 – Berlin (Niemcy) – Grüne Woche
  • 18-22.01 – Rimini (Włochy) – SIGEP – Międzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa, Piekarstwa i Kawy
  • 19-21.01 – Las Vegas (USA) – Winter Fancy Food Show
  • 23-27.01 – Lyon (Francja) – Sirha Lyon – Międzynarodowe Targi Gastronomii i Hotelarstwa
  • 11-14.02 – Norymberga (Niemcy) – BioFach – Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej
  • 16-19.02 – Warszawa – EXPO SWEET
  • 17-21.02 – Dubaj (Zj.Emiraty Arabskie) – Gulfood – Międzynarodowe Targi Spożywcze i Hotelarskie
  • 11-13.03 – Warszawa – Eurogastro + Beer Warsaw Expo + Wine Warsaw Expo
  • 14-18.03 – Hamburg (Niemcy) – Internorga – Międzynarodowe Targi Gastronomiczne
  • 16-18.03 – Düsseldorf (Niemcy) – ProWein – Międzynarodowe Targi Wina i Alkoholi
  • 22-24.03 – Katowice – SweetTargi
  • 27-29.03 – Braszów (Rumunia) – GastroPan – Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Gastronomii
  • 8-10.04 – Warszawa – WorldFoodPoland – Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów, Technologii i Opakowań dla Branży Spożywczej + SMAKKi Gastrotargi
  • 13-15.05 – Indianapolis (USA) – Sweets&Snacks Expo – Targi Słodyczy i Przekąsek
  • 18-22.05 – Düsseldorf (Niemcy) – IBA – Międzynarodowe Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Przekąsek
  • 20-22.05 – Warszawa – Warsaw Food Expo
  • 27-29.05 – Warszawa – Coffee Europe Expo
  • 16-18.09 – Warszawa – Warsaw Sweet Tech
  • 24-26.09 – Poznań – Polagra Food Horeca FoodTech
  • 30.09-2.10 – Warszawa – Gastro QuickService
  • 2-4.10 – Warszawa – Bio Expo Warsaw
  • 4-8.10 – Kolonia (Niemcy) – Anuga – Międzynarodowe Targi Spożywcze
  • 7.10 – Warszawa – Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów
  • 16-19.10 – Ankara (Turcja) – Bakery Plus – Targi Piekarstwa, Cukiernictwa, Lodów i Czekolady
  • 5-7.11 – Kraków – Horeca – Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii + Enoexpo Międzynarodowe Targi Wina

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595  Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content