KALENDARZ TARGÓW 2025
- 17-26.01 – Berlin (Niemcy) – Grüne Woche
- 18-22.01 – Rimini (Włochy) – SIGEP – Międzynarodowe Targi Lodziarstwa, Cukiernictwa, Piekarstwa i Kawy
- 19-21.01 – Las Vegas (USA) – Winter Fancy Food Show
- 23-27.01 – Lyon (Francja) – Sirha Lyon – Międzynarodowe Targi Gastronomii i Hotelarstwa
- 11-14.02 – Norymberga (Niemcy) – BioFach – Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej
- 16-19.02 – Warszawa – EXPO SWEET
- 17-21.02 – Dubaj (Zj.Emiraty Arabskie) – Gulfood – Międzynarodowe Targi Spożywcze i Hotelarskie
- 11-13.03 – Warszawa – Eurogastro + Beer Warsaw Expo + Wine Warsaw Expo
- 14-18.03 – Hamburg (Niemcy) – Internorga – Międzynarodowe Targi Gastronomiczne
- 16-18.03 – Düsseldorf (Niemcy) – ProWein – Międzynarodowe Targi Wina i Alkoholi
- 22-24.03 – Katowice – SweetTargi
- 27-29.03 – Braszów (Rumunia) – GastroPan – Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Gastronomii
- 8-10.04 – Warszawa – WorldFoodPoland – Międzynarodowe Targi Żywności i Napojów, Technologii i Opakowań dla Branży Spożywczej + SMAKKi Gastrotargi
- 13-15.05 – Indianapolis (USA) – Sweets&Snacks Expo – Targi Słodyczy i Przekąsek
- 18-22.05 – Düsseldorf (Niemcy) – IBA – Międzynarodowe Targi Piekarstwa, Cukiernictwa i Przekąsek
- 20-22.05 – Warszawa – Warsaw Food Expo
- 27-29.05 – Warszawa – Coffee Europe Expo
- 16-18.09 – Warszawa – Warsaw Sweet Tech
- 24-26.09 – Poznań – Polagra Food Horeca FoodTech
- 30.09-2.10 – Warszawa – Gastro QuickService
- 2-4.10 – Warszawa – Bio Expo Warsaw
- 4-8.10 – Kolonia (Niemcy) – Anuga – Międzynarodowe Targi Spożywcze
- 7.10 – Warszawa – Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów
- 16-19.10 – Ankara (Turcja) – Bakery Plus – Targi Piekarstwa, Cukiernictwa, Lodów i Czekolady
- 5-7.11 – Kraków – Horeca – Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii + Enoexpo Międzynarodowe Targi Wina