Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kongres Szefów Kuchni #ogródek2020

Ogrórdek 2020

16 czerwca odbędzie się wirtualna, specjalna edycja Kongresu Szefów Kuchni, połączona ze specjalną edycją Forum Branży Eventowej pod hasłem #ogródek2020

Cztery tematy przewodnie spotkania on-line to:

1. Idź w plener.

2. Przenieś się do ogródka.

3. Działaj w digitalu.

4 .Zadbaj o wynosy.

W programie:

  • Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.
  • Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.
  • Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
  • Anna Dębska – 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
  • Agnieszka Chaber – 5 grzechów głównych realizacji eventowych on-line.

W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://ksk.myevent.pl/ i odznaczy check box #ogródek2020.

Serdecznie zapraszamy!

Aktualności

XIX Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle

Tradycyjnie w ostatni weekend sierpnia w Jaśle odbywają się Międzynarodowe Dni Wina, jeden z najstarszych i największych festiwali winiarskich w kraju. To niezwykłe wydarzenie powstało

Piknik Poznaj Dobrą Żywność

24 maja w godz. 11-18 w otoczeniu zielonego Toru Wyścigów Konnych Służewiec odbędzie się doroczne święto polskiej żywności, czyli Piknik Poznaj Dobrą Żywność. Na gości

Pomorska Ścieżka Smaków

„Przegląd Gastronomiczny” wybrał się na Pomorską Ścieżkę Smaków. Było warto! Wzięliśmy udział w warsztatach serowarskich, spróbowaliśmy pysznej zupy pokrzywowej, przygotowaliśmy zalewę do klopsików z pomuchla.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron