Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej wybrała nowe władze podczas Walnego Zebrania Członków. Przewodniczącą Rady Izby została Patrycja Ptaszek-Strączyńska, zaś prezesem zarządu Renata Kamienik.
W skład rady weszli również: jako wiceprzewodniczący Krystian Linder i Arkadiusz Klinicki oraz członkowie: Janina Góraj, Damian Klinicki, Jakub Maciejewski, a także Adam Woś – sekretarz.
Nowo powołana rada wybrała także nowy zarząd Izby. Na jego czele stanęła Renata Kamienik, właścicielka restauracji AbiesVilla w Zagnańsku, prezes zarządu Fundacji Rozwoju Aktywności „PROGRESS”, członkini Stowarzyszenia Kobiety i Wino. Zastąpi ona na stanowisku dotychczasowego prezesa, Jacka Czaudernę – właściciela m.in. The Legendary Jack’s Bar & Restaurant, który był założycielem Izby w 2020 roku.
W skład zarządu weszli także Dariusz Achtelik (wiceprezes) oraz Sławomir Grzyb (członek).