Nowy numer „PG” 4/2024
Wakacje w gastronomii – Adrianna Lotolc 2
Czy druk 3D to przyszłość gastronomii? 4
Winterhalter. Zastosuj ten trik, a Twój personel będzie bić się o pracę na zmywaku – czyli wpływ profesjonalnego wyposażenia na gastronomiczny rynek pracy 8
Z kaszą przez Polskę 10
Polacy spożywają mniej miodu 12
Polacy nie ufają alternatywnym źródłom białka 14
Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych 15
Udoskonalanie produktu hotelarskiego – Arletta Kowalik 16
O sprzedaży nadwyżek żywności. Rozmowa z Anną Podkowińską-Tretyn, Country Director Too Good To Go 18
Kolejna edycja „Ciao Italia” dobiegła końca 22
Znamy laureatów plebiscytu „Najlepsza Restauracja 2024” 23
Michał Flis zwycięzcą prestiżowego konkursu dla młodych sommelierów 24
Kawa dobra na lato 28
Wino i Kopernik – Małgorzata Lewandowska 30
Oliwa, wino i trufle. Nema stressa (korespondencja z Chorwacji) – Anna Wytrykus 32
Polska kuchnia regionalna – kuchnia wielkopolska – Ewa Czarniecka-Skubina 34
Dostęp on-line do wybranych artykułów możliwy jest na stronie portalu naszego Wydawcy