Nowy numer „PG” 5/2024
Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc 2
Czy AI nadaje się na dietetyka? 4
Jedzenie emocjonalne – jak uchronić przed nim dzieci? 6
Muzyka w hotelach – Arletta Kowalik 16
Gastronomiczne arcydzieło: Jak zbudować markę i przestrzeń, które zaczarują twoich gości – Agnieszka Wijas 18
Strefy wejściowe w hotelach – projektowanie pierwszego wrażenia 20
Posadzki żywiczne w hotelach – trendy w projektowaniu 22
Czego oczekują klienci restauracji od formatu drive-thru? 24
Kulinarny Puchar Polski – Ismena Wojsiat 26
„Rośniemy Mądrze” – Cukiernia Sowa ogłosiła strategię rozwoju do 2026 r.
Polska kuchnia regionalna – kuchnia Podkarpacia – Ewa Czarniecka-Skubina 30
Winterhalter. Opowiedz nam o swoim biznesie, a my dopasujemy do niego zmywarkę 35
Turystyka regeneracyjna w programie CE4RT Iceland – Bohdan Juchniewicz 36
Import i sprzedaż alkoholu? Lepiej się przygotować! 38
Cezary Nowak, najlepszy barman w Polsce, jedzie na World Class do Szanghaju 43
Gruzja – ojczyzna wina – Jacek Paprocki 46