Nowy numer „PG” 6/2024
Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc 2
Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska 4
Firmy gastronomiczne mogą domagać się zwrotu VAT – Robert Nogacki 6
Mięso komórkowe w Polsce? Główny szef kuchni Sodexo przeciera szlaki 8
Regionalne desery z kaszą 9
Kawa po wietnamsku – w czym tkwi jej sekret? 11
Siła opinii gości w Internecie – Arletta Kowalik 12
Motywacja w gastronomii – przepis na sukces restauracji – Agnieszka Wijas 13
Technologia i design zmieniają przestrzeń hotelową i restauracyjną 14
Kongres pełen inspiracji 16
Święta Bożego Narodzenia w Polsce – tradycje, zwyczaje, dania i napoje, symbolika – Ewa Czarniecka-Skubina 18
Winterhalter. Agile w gastronomii: współpraca, innowacje i elastyczność w praktyce 23
Święta Bożego Narodzenia od kuchni. Tradycja czy nowoczesność? – Michał Wawro 25
Wędrówki z piernikiem 26
Święta 2024. Ciesz się chwilą (korespondencja z Holandii) – Anna Wytrykus
28
Polski barman zachwycił międzynarodowych ekspertów 35
Szampan, czyli odrobina luksusu – Jacek Paprocki 36
Pierwszy polski gin rzemieślniczy z dystrybucja na rynku brytyjskim 39