Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Laur Klienta i Gwiazda Jakości Obsługi dla Transgourmet i Selgros Cash & Carry

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi – to aspekty, które docenili Klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakości Obsługi. Nagrody te zostały przyznane markom po raz kolejny, co jest dowodem na niesłabnące zaufanie i jakość zarówno usług, jak i oferty dla Klientów profesjonalnych, hurtowych i detalicznych.

Laur Klienta to plebiscyt o ogólnopolskim zasięgu, w którym konsumenci wybierają najpopularniejsze i najlepsze produkty oraz usługi w poszczególnych kategoriach. Wyróżnienie przyznawane jest na podstawie głosów oddanych na firmy, które cieszą się zaufaniem oraz oferują najwyższą jakość. Gwiazdy Jakości Obsługi przyznawane są markom wyróżniającym się na rynku pod względem poziomu usług i obsługi Klienta.

– Wszystkie wyróżnienia są dla nas niezwykle cenne, bo są wyrazem uznania naszych Klientów dla pracy wkładanej w ciągłe udoskonalenie procesu zakupowego i dostaw. Nagrody napawają nas dumą tym bardziej, że są nam przyznawane kolejny rok z rzędu, co pokazuje niesłabnące zaufanie do Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Naszym priorytetem jest bycie partnerem dla naszych Klientów i ciągłe odpowiadanie na ich indywidualne potrzeby – mówiCezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Transgourmet i Selgros Cash & Carry stale umacnia zaufanie swoich Klientów, co zaowocowało nagrodami:

  • Laurem Klienta w kategorii Dystrybutorzy z segmentu HoReCa dla Transgourmet i Selgros,
  • Laurem Klienta w kategorii Sieci Hurtowni Handlowych dla Selgros Cash & Carry,
  •  Gwiazdą Jakości Obsługi za jakość, solidność i zaufanie dla Selgros Cash & Carry.

Jakość przede wszystkim

Zarówno Transgourmet, jak i Selgros Cash & Carry słyną z wysokiej jakości szerokiego asortymentu produktów oraz usług dopasowanych do potrzeb Klientów. W ofercie można znaleźć m.in. produkty w dużych opakowaniach, specjalnie dedykowanych branży HoReCa.  Produkty convenience, mrożonki, czy asortyment marek własnych: TOP SELLER, Transgourmet Economy, Quality i Premium sprawdzają się w każdym typie biznesu gastronomicznego, począwszy od restauracji, hoteli i firm cateringowych, a na stołówkach czy placówkach takich jak szpitale lub wojsko skończywszy. Oferta wyróżnia się też wysoką jakością mięsa, owoców i warzyw pochodzących zarówno od lokalnych dostawców, jak i sprowadzanych z różnych regionów świata, a platforma logistyczna Transgourmet Seafood w porcie Bremehaven zapewnia dostawy zawsze świeżych ryb i owoców morza. Ponadto w ofercie marek, zarówno w halach, jak i w dostawie, Klienci znajdą szeroki wybór produktów, bio, fit i eko, a także produkty suche, nabiał, dedykowane kuchni streetfoodowej czy też artykuły przemysłowe, jak opakowania do dań na wynos czy asortyment wyposażenia kuchni.

Obsługa na najwyższym poziomie

Transgourmet i Selgros Cash & Carry zapewniają także wysoką jakość usług dopasowaną do indywidualnych potrzeb Klientów. Przedsiębiorcy z branży HoReCa mogą skorzystać z zakupów w hali, a także możliwości dowozu produktów. Firma stawia duży nacisk na logistykę, korzystając z nowoczesnego Centrum Logistyczno-Magazynowego Transgourmet w Ożarowie Mazowieckim i magazynów HoReCa znajdujących się w halach Selgros. Nowoczesna flota przystosowana do transportu produktów suchych, świeżych czy mrożonych umożliwia jedną kompletną profesjonalną dostawę w ustalonym terminie i o dogodnej godzinie. Warto podkreślić, że zarówno Transgourmet jak i Selgros korzystają z własnej floty samochodów dostawczych, a każdy kierowca jest pracownikiem firmy, co gwarantuje wysoką jakość serwisu na każdym jego etapie, od momentu złożenia zamówienia, aż po jego dostarczenie​. Zamówienia można składać wygodnie zarówno telefonicznie, jak i przez panel na stronie internetowej lub bezpośrednio u Doradcy Klienta. W ramach programu Restart 2.0 Klienci mogą także liczyć na elastyczne podejście, fachowe doradztwo, wsparcie marketingowe i merytoryczne, oraz praktyczne szkolenia.

Otrzymane nagrody i wyróżnienia dowodzą, że Transgourmet i Selgros Cash & Carry zachowuje najwyższe standardy obsługi i ciągłość dostaw nawet w najbardziej wymagających dla branży momentach.

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron