Już jutro, 23 marca, w Centrum EXPO XXI w Warszawie rozpocznie się pierwsza edycja Targów SMAKKi i potrwa aż do soboty. To projekt, który pod hasłem #gastronomiawspolnasprawa integruje całą branżę gastronomiczną. Program wypełni praktyczna wiedza z kilku obszarów, która z pewnością przyda się właścicielom i zarządzającym lokalami gastronomicznymi.
W centrum EXPO XXI obecnych będzie ponad 100 wystawców i 50 ekspertów, a także wielu zarejestrowanych już uczestników. Znajdą się wśród nich osoby związane z hotelarstwem, restauracjami i cateringiem, pragnące uzyskać cenne wskazówki dla rozwoju biznesu i zobaczyć z bliska najlepsze rozwiązania dla gastronomii.
GASTROTARGI SMAKKi to najnowsze wydarzenie na rynku, które pozwoli dowiedzieć się, jak z dzisiejszymi wyzwaniami radzi sobie branża z natury wyróżniająca się umiejętnością szybkiej adaptacji do okoliczności gospodarczych i potrzeb klienta. Pandemia przyśpieszyła wprowadzenie wielu rozwiązań cyfrowych, poczynając od aplikacji, które służą do zamawiania potraw do domów, przez samoobsługowe kioski zakupowe i roboty w restauracjach, tak więc SMAKKi będą doskonałą okazją, by poznać trendy i nowości.
Przypominamy Czytelnikom o możliwości bezpłatnej rejestracji na targi! Wystarczy zarejestrować się na stronie Gastrotargów SMAKKi https://www.smakki.pl/, potem wybrać opcję „Bilet OPEN” i wpisać w odpowiednim miejscu kod z poniższej grafiki.
Serdecznie zapraszamy! I do zobaczenia na Targach !
Redakcja
Więcej informacji: www.smakki.pl
„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.