Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Weź udział w regionalnych eliminacjach SkillsPoland 2024

Zachęcamy wszystkich młodych pasjonatów gotowania do wzięcia udziału w regionalnych eliminacjach SkillsPoland 2024! To wyjątkowa okazja, aby sprawdzić swoje umiejętności w praktyce, zdobyć cenne doświadczenie i być może otworzyć drzwi do międzynarodowej kariery.

Konkursy regionalne to pierwszy krok na drodze do ogólnopolskiego konkursu SkillsPoland, który odbędzie się w listopadzie 2024 roku. Zwycięzcy zmierzą się tam z najlepszymi zawodnikami z całego kraju, a wybrani z nich zostaną członkami kadry narodowej na prestiżowy EuroSkills 2025 w Danii.

Dlaczego warto się zarejestrować?

  • Rozwój zawodowy: Udział w konkursach to szansa na podniesienie swoich umiejętności oraz zdobycie nowych doświadczeń, które będą atutem w przyszłej karierze zawodowej.
  • Prestiż i networking: SkillsPoland to nie tylko rywalizacja – to także doskonała okazja do nawiązania kontaktów, wymiany doświadczeń i poznania ludzi, którzy podzielają twoją pasję do gotowania i cukiernictwa.
  • Szansa na sukces międzynarodowy: Zwycięzcy konkursu SkillsPoland mogą reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej, rywalizując z najlepszymi z całego świata podczas konkursów WorldSkills i EuroSkills.

Rejestracja do konkursu w kategorii Gotowanie: do 5 września 2024 r.

Nie przegap tej wyjątkowej okazji! Wejdź na stronę SkillsPoland i zarejestruj się już dziś. Pamiętaj, aby zapoznać się z regulaminem konkursu, aby być dobrze przygotowanym na eliminacje.

Podnieś swoje umiejętności na wyższy poziom i zainspiruj się do wielkich rzeczy z SkillsPoland 2024!

Więcej informacji WorldSkills Poland – konkursy regionalne, rejestracja (frse.org.pl)

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron