Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w siedzibie firmy w Łodzi przy ul. Lodowej 128. Start o godzinie 10:00

Podczas wydarzenia zaprezentowane zostaną najnowsze trendy oraz innowacyjne rozwiązania w zakresie deserów typu soft, takich jak lody i shake’i, przygotowywane na urządzeniach renomowanej firmy Carpigiani. Uczestnicy będą mieli okazję zobaczyć pokazy na żywo, skosztować wyjątkowych produktów oraz zainspirować się do tworzenia własnych niepowtarzalnych deserów.

Do współpracy przy wydarzeniu zaproszono wiodących dostawców dla branży HoReCa:

  • Debic – marka należąca do FrieslandCampina, światowego lidera w branży mleczarskiej, dostarczająca najwyższej jakości produkty dla profesjonalistów.
  • Miran – producent wysokogatunkowych wafli, w tym rożków, wafli bezglutenowych oraz mini bez, który od ponad 90 lat dostarcza rozwiązania zarówno dla przemysłu, jak i gastronomii.
  • IRCA – włoska firma z ponad 100-letnią tradycją, oferująca szeroką gamę produktów, takich jak czekolady, kremy, nadzienia, dekoracje czekoladowe czy innowacyjne składniki do produkcji lodów z linii JOYGELATO.
  • Papilart – specjalista w dziedzinie opakowań i akcesoriów cukierniczych, zapewniający najwyższą jakość i estetykę.

Soft&Sweet Inspiration Day to niepowtarzalna okazja do wymiany doświadczeń, poznania nowych rozwiązań oraz nawiązania wartościowych kontaktów biznesowych.

Aktualności

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content