Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

EuroGastro 2025

Największe Branżowe Targi Horeca w Polsce – EuroGastro 2025 odbędą się w dniach 11–13 marca 2025 r. w Ptak Warsaw Expo. Będzie to już 28. edycja tego prestiżowego wydarzenia, które od lat integruje sektor gastronomiczny i hotelarski, promując innowacje oraz najnowsze trendy.

Dlaczego warto wziąć udział w EuroGastro 2025? To okazja, by

  • poznać najnowsze trendy branżowe: wystawcy zaprezentują innowacyjne rozwiązania, technologie oraz produkty wspierające rozwój sektora HoReCa,
  • nawiązać nowe kontakty biznesowe: targi stanowią doskonałą platformę do spotkań z potencjalnymi partnerami, dostawcami i klientami,
  • zdobyć cenną wiedzę dzięki uczestnictwu w konferencjach, warsztatach i panelach dyskusyjnych prowadzonych przez ekspertów branżowych.

Profil wystawców obejmuje m.in.:

  • Producentów i dystrybutorów wyposażenia kuchennego
  • Dostawców sprzętu dla piekarni, cukierni i lodziarni
  • Firmy oferujące produkty spożywcze i napoje dla gastronomii
  • Dostawców kawy oraz sprzętu baristycznego
  • Producentów wyposażenia hoteli, restauracji i barów

W ramach targów odbędzie się Horeca Business Forum – konferencja gromadząca profesjonalistów sektora HoReCa, podczas której omawiane będą najnowsze trendy oraz praktyczne rozwiązania wspierające rozwój biznesu.

Więcej informacji oraz rejestracja dostępne na stronie: eurogastro.com.pl

Aktualności

Nowoczesne oblicze niemieckiego winiarstwa

3 kwietnia 2025 roku w warszawskiej Reducie Banku Polskiego odbyła się kolejna edycja wydarzenia Riesling, Pinot & Co., organizowanego przez Niemiecki Instytut Wina. Tegoroczne spotkanie

Rośnie rola własnych wypieków w gastronomii

Współczesna gastronomia przeżywa prawdziwy renesans świeżych, jeszcze ciepłych wypieków prosto z pieca, które stają się coraz ważniejszym elementem oferty restauracji, kawiarni czy nawet hoteli. Trend

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron