Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

EuroGastro 2025

Największe Branżowe Targi Horeca w Polsce – EuroGastro 2025 odbędą się w dniach 11–13 marca 2025 r. w Ptak Warsaw Expo. Będzie to już 28. edycja tego prestiżowego wydarzenia, które od lat integruje sektor gastronomiczny i hotelarski, promując innowacje oraz najnowsze trendy.

Dlaczego warto wziąć udział w EuroGastro 2025? To okazja, by

  • poznać najnowsze trendy branżowe: wystawcy zaprezentują innowacyjne rozwiązania, technologie oraz produkty wspierające rozwój sektora HoReCa,
  • nawiązać nowe kontakty biznesowe: targi stanowią doskonałą platformę do spotkań z potencjalnymi partnerami, dostawcami i klientami,
  • zdobyć cenną wiedzę dzięki uczestnictwu w konferencjach, warsztatach i panelach dyskusyjnych prowadzonych przez ekspertów branżowych.

Profil wystawców obejmuje m.in.:

  • Producentów i dystrybutorów wyposażenia kuchennego
  • Dostawców sprzętu dla piekarni, cukierni i lodziarni
  • Firmy oferujące produkty spożywcze i napoje dla gastronomii
  • Dostawców kawy oraz sprzętu baristycznego
  • Producentów wyposażenia hoteli, restauracji i barów

W ramach targów odbędzie się Horeca Business Forum – konferencja gromadząca profesjonalistów sektora HoReCa, podczas której omawiane będą najnowsze trendy oraz praktyczne rozwiązania wspierające rozwój biznesu.

Więcej informacji oraz rejestracja dostępne na stronie: eurogastro.com.pl

Aktualności

11 lipca przypada Dzień Kebaba

Czy ten popularny fast food to już nasze drugie danie narodowe? Wszystko wskazuje na to, że tak. Według TNS OBOP kebab to najczęściej wybierany przez

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron