Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

GASTROTARGI SMAKKi już w marcu 2024!

Druga edycja spotkania dla branży gastronomicznej odbędzie się w dniach 20-22 marca 2024 roku. Trzy dni GASTROTARGÓW SMAKKi będą obfitowały w konkursy i pokazy, spotkania z wybitnymi postaciami ze świata kulinarnego, kawowego i barowego, a także z inwestorami, dystrybutorami i producentami z branży. Czego możemy się spodziewać podczas tegorocznej edycji?

Po pierwsze, kontynuacji Festiwalu Kawowych SMAKKów i konkursów, które odbyły się podczas pierwszej edycji. Ponownie będzie można obserwować rywalizację młodych baristów i najlepszych palarni. Po drugie, w ramach nowego wydarzenia o nazwie Kulinarne SMAKKi Premium, będziemy świadkami konkursów i mistrzostw, które pozwolą nam poznać SMAKKi z różnych zakątków świata. Wreszcie, już zapowiedziane podczas pierwszych targów, SMAKKi on the BAR, podczas których będą miały miejsce zawody i konkursy barmańskie.

SMAKKi są imprezą B2B, więc nie zabraknie możliwości budowania relacji biznesowych. Organizatorzy przygotowują specjalny event, który umożliwi szerokiej branży gastronomicznej spotkanie się i nawiązanie długotrwałych relacji. – To wyjątkowe wydarzenie biznesowe pozwoli nam spojrzeć na branżę w szerszym kontekście, a dzięki temu wystawcy będą mieli możliwość zdobycia nowych klientów – zapewnia Anna Wielgos, współzałożycielka GASTROTARGÓW SMAKKi.

Organizatorzy przygotowują imprezę pełną atrakcyjnych wydarzeń z udziałem najlepszych przedstawicieli branży i znanych postaci świata gastronomicznego. A wszystko po to, aby celebrując spotkanie branży, rozwijać swoje biznesy. 

Głównym Sponsorem zeszłorocznej edycji wydarzenia była firma DPD Polska, która w swojej ofercie ma usługę DPD Food, dzięki której producenci i restauratorzy są w stanie zapewnić bezpieczny transport żywności w temperaturze kontrolowanej od 0 do 4 C. DPD Polska ponownie zdecydowała się zostać Sponsorem Głównym tej czołowej imprezy B2B dla branży HoReCa.

Więcej informacji na temat GASTROTARGÓW SMAKKi znaleźć można na stronie: www.smakki.pl.

Aktualności

Smakuj przyszłość z BCU!

Niepubliczne Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa w Tarnowie (BCU) to miejsce, które kształci przyszłych liderów gastronomii, stawiając na praktyczne umiejętności, które odgrywają

Przegląd Gastronomiczny 6/2024

Nowy numer „PG” 6/2024 Książeczka sanepidowska online – Adrianna Lotolc    2 Reklamowanie produktów w sieci? To nie takie proste! – Edyta Oleszczuk-Romańska    4 Firmy gastronomiczne

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron