Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Jak wybrać najlepszy system POS dla gastronomii?

Bidfood Farutex, dostawca produktów dla branży HoReCa, stworzył e-book, który pomoże restauratorom wybrać odpowiednie oprogramowanie POS dla swojego biznesu. Wiedza na temat nowoczesnych rozwiązań dla biznesu gastronomicznego to dobra inwestycja w rozwój firmy.

Bezpłatny e-book „Jak wybrać oprogramowanie POS dla gastronomii” ułatwia wybór najkorzystniejszego systemu POS dla restauracji. E-book powstał z myślą o tych, którym zależy na elastycznych, nowoczesnych narzędziach optymalizujących czas realizacji codziennych zadań. Dzięki zawartych w nim wskazówkom właściciele biznesów gastronomicznych i szefowie kuchni mogą idealnie dobrać oprogramowanie do swoich potrzeb: by pracować wydajniej, bez pomyłek, mając jednocześnie pełną kontrolę nad budżetem. Odpowiednio dobrany system POS to realna pomoc w automatyzacji procesów gastronomicznych.

Ważną częścią e-booka jest zestawienie 11 najpopularniejszych w Polsce systemów POS, które prezentuje najważniejsze funkcje i rozwiązania wybranych oprogramowań POS. Ich analiza pozwoli na redukcję kosztów, płynniejszą komunikację na ścieżce klient – obsługa restauracji, a także wsparcie techniczne lokalu. Czytelnicy e-booka mogą też liczyć na kody rabatowe i atrakcyjne zniżki. Aby pobrać e-booka, wystarczy wejść na stronę bidfood.pl/pos i zapisać się do newslettera. Rejestracja i e-book są całkowicie darmowe i dostępne dla wszystkich, którzy chcą wspierać swój biznes za pomocą nowoczesnych rozwiązań.

Aktualności

Konferencja MADE FOR Restaurant, New Rules

23 kwietnia 2024 Miejsce: Novotel Centrum Warszawa Tego dnia w gronie ponad 600 liderów  czołowych restauratorów i ich pracowników – skonstruujemy prototyp innowacyjnej restauracji 2024;

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron