Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Jakość i innowacja z miłości do zmywania – Winterhalter laureatem nagrody w kategorii Quality & Innovation

Winterhalter Polska, jako uznany lider technologii zmywania, zaznaczył swoją obecność na targach EuroGastro 2024, prezentując się nie tylko jako partner strategiczny wydarzenia, ale także jako innowator, który rewolucjonizuje gastronomię. Udział firmy w targach został podkreślony poprzez imponujące stoisko, które przyciągało uwagę rekordowej liczby gości.

Z laurem w kategorii Quality & Innovation oraz udaną polską premierą zmywarek Serii MT, Winterhalter Polska udowodnił, że jest marką, której rozwiązania wyznaczają nowe standardy w gastronomii, mają wpływ na rozwój branży HoReCa w Polsce, a na świecie są wyznacznikiem jakości. Nagroda została przyznana za innowacyjność, którą bez wątpienia wyróżniają się najnowocześniejsze zmywarki z transportem koszowym i taśmowym z Serii MT. Nie bez powodu są one przez firmę promowane jako GAMECHANGER. Zmywarki z Serii MT posiadają budowę modułową, pozwalającą na dostosowanie formy do potrzeb biznesu, nawet, jeśli te z czasem się zmienią. Polska premiera najnowszych zmywarek od Winterhalter była jednym z bardziej wyczekiwanych momentów targów, mimo prezentacji przygotowanej wyłącznie dla wyselekcjonowanego grona projektantów i osób związanych z branżą HoReCa.

Każde wprowadzenie nowego produktu lub usługi, które poszerzają lub zmieniają nasze portfolio to idealna okazja do utrwalenia wśród Partnerów i Klientów misji naszej firmy: dostarczania rozwiązań wyznaczających nowe kierunki w rozwoju branży, oferowania najwyższej jakości, wydajności i bezpieczeństwa w procesie zmywania – podkreślała Joanna Sobczyk, Prezes Zarządu Winterhalter Polska.

Podczas targów eksperci Winterhalter przeprowadzili serię prezentacji produktów oraz szkoleń dla projektantów technologii zaplecza kuchennego, aby maksymalnie przybliżyć całą innowacyjną sferę oraz zalety wprowadzanego, najnowocześniejszego i bardzo zaawansowanego technicznie urządzenia.

Jak podkreślił Marcin Wajda, Dyrektor Komunikacji i Marketingu w Winterhalter Polska: – Nie tylko dostarczamy produkty najwyższej jakości, ale również chętnie dzielimy się naszym bogatym doświadczeniem – ponad 75 lat na świecie oraz ponad 25 lat na polskim rynku. Mamy świadomość, że marka Winterhalter od zawsze jest postrzegana jako prekursor wprowadzający na rynek innowacyjne rozwiązania. Powiem więcej… my tę rolę uwielbiamy i czujemy się w niej jak ryba w wodzie!

Pasja, z którą Winterhalter dostarcza innowacyjne rozwiązania nie tylko spełnia, ale wręcz przewyższa oczekiwania i potrzeby branży gastronomicznej. Jak sami podkreślają – wszystko to z miłości do zmywania! Z imponującym stoiskiem, nagrodą targową i premierą zmywarek tunelowych z Serii MT, Winterhalter Polska utwierdził swoją pozycję lidera w obszarze technologii zmywania, kontynuując tradycję innowacji i jakości, która definiuje markę.

Więcej informacji na temat najnowszych zmywarek z Serii MT od Winterhalter można przeczytać na stronie: www.winterhalter.pl/produkty/zmywarki/seria-mt

Źródło: Winterhalter Polska

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content