Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kalendarz Great Chefs 2023

Po pięciu latach powrócił na rynek HoReCa kalendarz agencji Smarten PR z Szefami kuchni. Tym razem pomysłodawcy projektu pokusili się o jego międzynarodowy charakter. Na kartach kalendarza znaleźli się zarówno polscy, jak i zagraniczni szefowie kuchni, w tym z restauracji oznaczonych gwiazdkami Michelin.

Kalendarz Great Chefs 2023 jest wyjątkowy i jedyny w swoim rodzaju, przede wszystkim z uwagi na osoby, które w nim wystąpiły oraz wspaniałe, artystyczne zdjęcia, wykonane w bliskim kadrze, na których zagościło 11 nieprzeciętnych szefów kuchni, autorytety polskiej i światowej sceny kulinarnej oraz pomysłodawca tego wytwornego projektu. Kalendarz wydany jest w eleganckiej formie i z pewnością zawieszony na niejednej ścianie przez 12 miesięcy sztuką samą w sobie.

Great Chefs 2023 jest kolejnym projektem agencji Smarten PR łączącym rodzimych szefów kuchni z zagranicznymi kolegami po fachu, a zarazem promujący ich restauracje i polską turystykę kulinarną poza granicami naszego kraju. Kalendarz nie jest produktem komercyjnym, trafi do szkół gastronomicznych, szefów kuchni, restauracji, hoteli i Partnerów w całej Polsce, a część jego nakładu zostanie przeznaczona na cele charytatywne.

Szefowie kuchni to wspaniali ludzie, którzy codziennie podejmują wyzwania, łączą siły, pomysły i entuzjazm, promując swoją rodzimą kuchnię i troszcząc się o edukację młodego pokolenia kucharzy. Dlatego jest ważne, by doceniać ich pracę i spojrzeć na nich z innej perspektywy.

Autorem zdjęć jest Michał Hawliczek.

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content