Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kalendarz Targów 2014

Termin

Miejsce

Nazwa targów

Organizator

LUTY

05-06.02

Gdańsk, Hala Amber Expo

FOOD-to-GO – IV Targi Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii

easyFairs Poland Sp. z o. o.
tel. 12 651 95 20
fax 12 651 95 22
www.easyfairs.com

10-14.02

Moskwa, Rosja

PRODEXPO 2014
XXI Międzynarodowe Targi Spożywcze

Expo Partner Sp. z o. o.
tel. 58 719 69 20, 710 96 85
fax 58 719 15 32
www.expopartner.pl

18-20.02

Warszawa

EXPO SWEET 2014

EZIG
www.exposweet.pl

19-22.02

Zagrzeb, Chorwacja

INGA – Targi Spożywcze

Expo Line Sp. z o.o.
tel. 22 669 26 15
fax 22 869 97 20
www.expoline.pl

25-28.02

Brno, Czechy

SALIMA – Targi Spożywcze

Expo Line Sp. z o.o.
tel. 22 669 26 15
fax 22 869 97 20
www.expoline.pl

MARZEC

10-12.03

Budapeszt, Węgry

SIRHA BUDAPEST – Targi Spożywcze

Expo Line Sp. z o.o.
tel. 22 669 26 15
fax 22 869 97 20
www.expoline.pl

14-19.03

Hamburg, Niemcy

INTERNORGA
– 88. Międzynarodowe Targi Hotelarstwa, Gastronomii, Żywienia Zbiorowego, Piekarnictwa
i Cukiernictwa

Przedstawicielstwo Targów Hamburskich, Stuttgarckich i Karlsruhe w Polsce
tel. 22 620 71 98
fax 22 245 43 42

23-25.03

Düsseldorf, Niemcy

ProWein

www.prowein.com

26-28.03

Warszawa

EUROGASTRO 2014 – 18. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne

MT Targi Polska Sp. z o.o.
tel. 22 529 39 00, 529 39 50
fax 22 529 39 30
www.eurogastro.com.pl,  www.mttargi.pl

KWIECIEŃ

02-04.04

Kołobrzeg

GASTRO-HOTEL 2014 – Targi wystroju i wyposażenia obiektów noclegowych

i gastronomicznych oraz produktów spożywczych dla gastronomii

GASTRO-HOTEL Małgorzata Kryszak
tel. 32 376 08 60
fax 32 376 08 65
www.gastro-hotel.pl

04-06.04

Warszawa

LATO – XIX Targi Turystyki i Wypoczynku
REGIONALIA – Targi Produktów Tradycyjnych i Ekologicznych

MT Targi Polska Sp. z .o.o.
tel. 22 529 39 50
www.regionalia.com.pl

09-11.04

Warszawa

WORLD FOOD 2014 – Międzynarodowe Targi Żywności

Lentewenc Sp. z o.o. 
tel. 22 395 66 99
www.lentewenc.com

MAJ

22-24.05

Gdańsk

GASTROEXPO – 18. Targi Wyposażenia i Zaopatrzenia Gastronomii, Hoteli i Sklepów

Międzynarodowe Targi Gdańskie SA
tel. 58 554 92 00
fax 58 552 21 68
www.mtgsa.com.pl

WRZESIEŃ

04-07.09

Ryga, Łotwa

RIGA FOOD  –  Targi Spożywcze

Expo Line Sp. z o.o.
tel. 22 669 26 15
fax 22 869 97 20
www.expoline.pl

16-19.09

Warszawa

WORLDHOTEL –

VII Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych

MT Targi Polska Sp. z o.o.
tel. 22 529 39 00, 529 39 50
www.mttargi.pl

29.09-02.10

Poznań

POLAGRA-FOOD

– Międzynarodowe Targi Wyrobów Spożywczych i Gastronomii

POLAGRA GASTRO

– Międzynarodowe Targi Gastronomii

INVEST-HOTEL
– Targi Wyposażenia Hoteli

Międzynarodowe Targi Poznańskie
tel. 61 869 25 93
fax 61 869 29 55
www.polagra-food.pl

PAŹDZIERNIK

19-23.10

Paryż, Francja

SIAL – Targi Spożywcze

Expo Line Sp. z o.o.
tel. 22 669 26 15
fax 22 869 97 20
www.expoline.pl

LISTOPAD

05-07.11

Kraków

HORECA –

22. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii;

GASTROFOOD
– 13. Targi Artykułów Spożywczych i Napojów dla Gastronomii;
ENOEXPO
– 12. Międzynarodowe Targi Wina w Krakowie

Targi w Krakowie Sp. z o.o.
tel. 12 644 59 32, 644 81 65
fax 12 644 61 41
www.targi.krakow.pl

listopad

Moskwa, Rosja

PRODEXPO 2014 – 21. Międzynarodowe Targi Spożywcze

Expo Partner Sp. z o. o.
tel. 58 719 69 20, 710 96 85
fax 58 719 15 32
www.expopartner.pl

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron