Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Konferencja dla producentów pieczywa

Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego

oraz redakcja „Przeglądu Piekarskiego i Cukierniczego” zapraszają na:

Konferencję dla producentów pieczywa

PIECZYWO – SMAK, ZDROWIE, EKONOMIA

sfinansowaną z Funduszu Promocji Ziarna Zbóż i Przetworów Zbożowych

PROGRAM

10.30 Rejestracja uczestników

11.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników

11.15 Smak jako kluczowy element jakości pieczywa – dr hab. Anna Diowksz
(Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ)

12.00 Pieczywo a zdrowie – dlaczego warto jeść i jakie wybierać? – dr inż. Joanna Rachtan-Janicka (Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW)

12.45 Przerwa na kawę

13.10 Determinanty rozwoju rynku zbożowego w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem produktów piekarskich i cukierniczych -Marzena Trajer
Dyrektor Biura Analiz i Strategii Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa.

13.50 Dyskusja

Aktualności

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron