16 czerwca odbędzie się wirtualna, specjalna edycja Kongresu Szefów Kuchni, połączona ze specjalną edycją Forum Branży Eventowej pod hasłem #ogródek2020
Cztery tematy przewodnie spotkania on-line to:
1. Idź w plener.
2. Przenieś się do ogródka.
3. Działaj w digitalu.
4 .Zadbaj o wynosy.
W programie:
- Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.
- Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.
- Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
- Anna Dębska – 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
- Agnieszka Chaber – 5 grzechów głównych realizacji eventowych on-line.
W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://ksk.myevent.pl/ i odznaczy check box #ogródek2020.
Serdecznie zapraszamy!