Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Kongres Szefów Kuchni #ogródek2020

Ogrórdek 2020

16 czerwca odbędzie się wirtualna, specjalna edycja Kongresu Szefów Kuchni, połączona ze specjalną edycją Forum Branży Eventowej pod hasłem #ogródek2020

Cztery tematy przewodnie spotkania on-line to:

1. Idź w plener.

2. Przenieś się do ogródka.

3. Działaj w digitalu.

4 .Zadbaj o wynosy.

W programie:

  • Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.
  • Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.
  • Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
  • Anna Dębska – 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
  • Agnieszka Chaber – 5 grzechów głównych realizacji eventowych on-line.

W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://ksk.myevent.pl/ i odznaczy check box #ogródek2020.

Serdecznie zapraszamy!

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content