Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowości w ofercie Bonduelle Food Service

Firma Bonduelle to największy producent warzyw przetworzonych na świecie. W  świecie, w którym każdy coraz bardziej troszczy się o zdrowie i równowagę wewnętrzną, a warzywa i rośliny stanowią zasadniczy element codziennej diety. Firma Bonduelle zobowiązuje się dostarczać to, co w warzywach najlepsze. Aby zapewnić doskonałą jakość, firma kontroluje uprawy warzyw na każdym etapie począwszy od zasiewu, aż do zbioru. 

Ponad 160-letnie doświadczenie zobowiązuje, dlatego firma Bonduelle stale wprowadza innowacje. Na rynku HoReCa z pewnością do największych z nich należą mrożone warzywa gotowane na parze  oraz pepitki w kategorii warzyw ambient.  Ale to nie wszystko…

Mix kasz z cieciorką i jarmużem lub z cukinią grillowaną z dodatkiem oliwy z oliwek

Firma Bonduelle Food Service połączyła najlepsze kasze z warzywami i ziarnami w idealnych proporcjach. Tak powstała propozycja produktów roślinnych, idealnych jako samodzielne dania wegetariańskie lub jako dodatek do mięs i ryb.

Produkty typu READY TO EAT są gotowe do spożycia tuż po rozmrożeniu i nie wymagają obróbki termicznej. Mają bogaty skład, m.in. quinoa, pestki dyni, jarmuż, edamame i co najważniejsze, nie wymagają przyprawiania.

Smooxie – just mix and get smoothies!

Firma Bonduelle Food Service oferuje nową gamę produktów do przygotowania smoothies.

Trzy smaki, trzy kolory – wiele możliwości! 

Owoce i warzywa zostały zmiksowane i uformowane w małe, wygodne kostki, a następnie zamrożone. 

Każdy wariant Smooxie to wyłącznie naturalne składniki w idealnych proporcjach z drobinkami owoców, warzyw i bez dodatku cukru.

Gama Smooxie to wygodne porcje, oszczędność czasu i łatwo policzalny food cost. 

Produkty są łatwe do przygotowania: wystarczy je rozmrozić, połączyć z wodą lub sokiem, wymieszać i gotowe! Produkty nie wymagają użycia sprzętu.

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

MADE FOR Restaurant

Stajemy do walki: MASZYNY kontra ROMANTYZM, budując restaurację Nowego Świata opartą na AUTOMATYZACJI i zapraszając do tego dzieła najlepszych polskich gastronomów podczas najbardziej kreatywnego wydarzenia

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron