Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Nowy koncept Panorama Sky Bar

Panorama Day & Panorama Night

13 stycznia 2023 roku o godz. 13.00 ruszył nowy koncept w Panorama Sky Bar, znajdującego się na 40. piętrze Warszawskiego Hotelu Marriott. Na czym będzie polegać nowość w lokalu, który cieszy się ogromną popularnością już od 33 lat?

Od piątku 13 stycznia Panorama Sky Bar jest czynna już od godziny 13.00. Tym samym hotel odpowiedział na oczekiwania Gości, którzy niejednokrotnie pytali o wcześniejszą dostępność lokalu. – Sądziliśmy, że Panorama Sky Bar funkcjonować będzie tylko nocą. Natomiast chęć odwiedzenia tego miejsca przez Gości jest tak silna, że nie można nie ulec pokusie zaproszenia ich na wczesno-popołudniowe atrakcje. Zakładamy, że to nie koniec rozwoju Panoramy – napisała nam Martyna Uljasz, PR & Marketing Executive Warsaw Marriott Hotel. 

Do Sky Bar można już teraz przyjść na lunch od 13.00, wybierając spośród kilku setów przekąsek. Każdy znajdzie tu coś dla siebie bar dysponuje bowiem również unikalnym wyborem kaw i herbat oraz napojów bezalkoholowych. Lunch w Panoramie będzie teraz atrakcją No1 w Warszawie, nie tylko dla zagranicznych gości. Wcześniejsze otwarcie lokalu oznacza, że przyjeżdżając tutaj na lunch, będzie można świętować zawarcie nowego kontraktu i poznać swoich kontrahentów, partnerów w biznesie.

Najbardziej popisową pozycją w menu jest „Perfection” – oprócz najlepszej klasy szampana, znajdzie się w nim 5-daniowe menu degustacyjne dla dwojga „VIP or Trick” związane z serwowaniem wszystkich propozycji w najbardziej efektowny sposób. Nie możemy jeszcze zdradzić wszystkich szczegółów, ale jeśli byliście kiedykolwiek na kolacji w chmurach, lub degustowaliście potrawy z zamkniętymi oczami, to wiecie mniej więcej jakich efektów można oczekiwać – opowiada Martyna Uljasz.Jeśli szukacie wyrafinowanej kuchni, wysokich lotów, pięknych zapierających dech w piersiach widoków, zapraszamy do Panorama Day na spotkanie biznesowe lub do Panorama Night na wystrzałową integrację w rytmie muzyki. Podsumowując, chcemy aby Panorama Sky Bar zapamiętana była przez szeroką publiczność jako miejsce kultowe, które można odwiedzić również za dnia.

Za azjatyckie doznania kulinarne w Panorama Sky Bar odpowiada Inderjit Manota – Szef Kuchni Warsaw Marriott Hotel. To kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Szlify zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in.w Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Zdaniem Inderjita Manoty kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Za część słodką menu w Panorama Sky Bar odpowiada sam mistrz cukiernictwa Cezary Mścichowski, Szef Cukierni Warsaw Marriott Hotel.

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content