Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

#ogródek 2020

Ogrórdek 2020

#ogródek 2020

Specjalna wirtualna edycja Kongresu Szefów Kuchni odbędzie się 16 czerwca 2020, w godzinach 10:00-14:00. Kongres połączony jest ze specjalną edycją Forum Branży Eventowej pod hasłem #ogródek2020.

W programie 5 wystąpień na scenie głównej, webinary, pokoje ekspertów, podcasty, prezentacje najlepszych dostawców.

Wystąpienia Sceny Głównej:

✅ Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.

✅ Anna Dębska – 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?

✅ Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.

✅ Rafał Głowacki – Powrót gastronomii w obiektach sportu, rekreacji i kultury – kina, stadiony, koncerty, itp.

✅ Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.

Masz pytania? Trapią Cię wątpliwości? Męczą sprzeczne informacje? W pokojach ekspertów czekać na Was będą:

# Anna Dębska, z którą porozmawiacie o podstawowych zasadach funkcjonowania restauracji w trudnych czasach.

# Barbara Świderska, która zaprasza do konsultacji na tematy związane z know-how niezbędnym do skutecznego funkcjonowania w dzisiejszych czasach.

# Przedstawiciele Magazynu Branży Gastronomicznej Szef Kuchni.

# Przedstawiciele Stowarzyszenia Branży Eventowej, którzy zapraszają do konsultacji w temacie praktycznych możliwości realizacji wydarzeń w najbliższych miesiącach.

# Przedstawiciele Euro-Toques Polska.

# Przedstawiciele Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni.

# Anna Nowakowska, która podpowie jak powiększyć powierzchnię ogródka i jak organizować wydarzenia w plenerze.

W ramach wydarzenia pojawią się webinary, których nie można przeoczyć.

1. PORADY. BEZPIECZNA RESTAURACJA. MAKRO Polska

Tracisz wiarę? Nie wiesz jakie działania mogą przynieść sukces? Wraz z Polecam Nie Polecam przygotowaliśmy dla Was serię podcastów do wysłuchania w trakcie Kongresu Ogródek 2020. Z gośćmi rozmawia Adam Kozina.

Hotel w nowej rzeczywistości – od problemu do wyzwania. Rozmowa z Michałem Kozakiem.

W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://ksk.myevent.pl/ i odznaczy check box #ogródek2020

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content