Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Program Arte Culinaria Italiana 2020

Baner konkursu 2020

XV Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „ Arte Culinaria Italiana”

13-15 marca 2020 roku Hotel Słoneczny Zdrój Medical SPA &Wellness Busko-Zdrój

13.03.2020 Piątek

16.00                          Przyjazd i zakwaterowanie uczestników konkursu, jury , prasy, sponsorów i gości VIP w hotelu

19.00-21.00               Kolacja – Klub Kalejdoskop

20.00                          Odprawa konkursowa z Jury dla profesjonalistów – Sala Konferencyjna Buska

21.00                          Odprawa konkursowa z Jury dla Gwiazd – Sala Konferencyjna Buska

21.00-03.00               Spotkanie integracyjne – Klub Kalejdoskop

14.03.2020 Sobota

7.00-10.00                 Śniadania hotelowe – Klub Kalejdoskop

8.30                            Oficjalne otwarcie konkursu – Restauracja Ponidzie

9.00-16.00                 Konkurs kulinarny dla profesjonalistów i Gwiazd – wstęp wolny dla widzów z zewnątrz – Resturacja Ponidzie

10.00-10.15               Podziękowania dla Jurorów konkursu dla profesjonalistów – scena Restauracja Ponidzie

11.00-11.15                Podziękowania dla Jurorów konkursu dla Gwiazd – scena-

Restauracja Ponidzie

12.00-12.15                Podziękowania dla Uczestników konkursu dla profesjonalistów – scena – Restauracja Ponidzie

13.00-13.15                Podziękowania dla Uczestników konkursu dla Gwiazd – scena-

Restauracja Ponidzie

14.00-14.15                Podziękowania dla Patronów Medialnych – scena-Restauracja Ponidzie

14.00-16.00                Lunch – Klub Kalejdoskop

19.00-01.00                Dinner – Klub Kalejdoskop

20.00-20.50                Gala Zwycięzców i podziękowania dla Sponsorów – scena – Restauracja Ponidzie

21.00-22.00                Występ LP Luigi Pagano– Klub Kalejdoskop

22.00-22.40                Występ Gwiazdy wieczoru- Izabela Trojanowska – Klub Kalejdoskop

23.00-01.00                Występ LP Luigi Pagano– Klub Kalejdoskop

15.03.2020 Niedziela

7.00-11.00                  Śniadanie hotelowe- Restauracja Ponidzie

Do 13.00                     Wykwaterowanie z hotelu

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content