Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Reklama on-line

Zapraszamy do umieszczania reklam na naszej stronie.

Dostępne są cztery formaty plików: gif, jpg, png, swf oraz następujące wymiary:

  • 180 x180px
  • 180 x 300px
  • 560 x 80 px

Waga pojedyńczej reklamy nie może przekraczać 100KB.

Rozmieszczenie reklam na stronie prezentuje poniższy rysunek

reklamy-online

Reklamy mogą być prezentowne na każdej stronie bądź tylko na danych podstronach.
Ceny kształtują się w zależności od wybranego formatu banera oraz od okresu wyświetlania na stronie i miejsca (dana podstrona lub cały serwis).

 

Cennik

  180×180 px 180×300 px 560 x 80 px
Cena netto dla Prenumeratorów PG :
(dla reklamy wyświetlanej w całym serwisie)
 200,00 zł  250,00 zł  350,00 zł
Cena netto dla Prenumeratorów PG :
dla reklamy wyświetlanej na wybranej podstronie)
 150,00 zł  200,00 zł  300,00 zł
Cena netto dla pozostałych :
(dla reklamy wyświetlanej w całym serwisie)
 250,00 zł  300,00 zł  500,00 zł
Cena netto dla pozostałych :
(dla reklamy wyświetlanej na wybranej podstronie)
 200,00 zł  250,00 zł  400,00 zł

 

Czas emisji : 30 dni

Aktualności

Kalifornijska jakość i lata doświadczenia

Carlo Rossi, największa marka wina w Polsce[1], zaskakuje nowościami produktowymi. Razem z mistrzem winiarstwa Darrenem Procsalem wprowadza na rynek linię Winemaker’s Selection. Ta wyjątkowa kolekcja

Wystawa CLEVERFOOD. For everyone

Już 1 lutego w Centrum Nauki Experyment zostanie zainaugurowana wystawa CLEVERFOOD for everyone. Jest ona efektem pracy międzynarodowego zespołu ekspertów z Ecsite (Europejska sieć centrów nauki i muzeów),

Polska nad Porterem Bałtyckim

W ciągu ostatnich 20 lat liczba porterów bałtyckich warzonych co roku w Polsce zwiększyła się kilkunastokrotnie, a sam styl zaczął wyróżniać polskich piwowarów w świecie. Przypadająca

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content