Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro!

24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 1-3 września 2021 roku w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie.

To pierwsze po długiej przerwie spotkanie, które zgromadzi przedstawicieli branży HoReCa. Jest to więc niezwykła możliwość odnowienia kontaktów i relacji biznesowych. Targi EuroGastro i WorldHotel to doskonałe miejsce do zapoznania się z ofertą rynku – nowościami i sprawdzonymi rozwiązaniami niezbędnymi do prowadzenia biznesu gastronomicznego i hotelarskiego. Wystawcy zaprezentują propozycje obejmujące wyposażenie zaplecza kuchennego, np.: piece konwekcyjno-parowe, maszyny i urządzenia gastronomiczne, filtry do wody, rozwiązania wentylacyjne, grzewcze i chłodnicze, a także ofertę dla cukiernictwa, lodziarstwa i piekarstwa.

Na stoiskach znajdą się produkty i półprodukty spożywcze dla wszystkich sektorów, napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz kawy i herbaty. Pokazane zostaną również meble restauracyjne, sprzęt cateringowy czy akcesoria dla HoReCa. W części WorldHotel pojawi się pełen asortyment dla obiektów noclegowych i konferencyjnych o różnym standardzie. Począwszy od wyposażenia, poprzez galanterię hotelową nadającą charakter wnętrzom, odpowiednio zaprojektowaną odzież dla pracowników, po środki czystości. Uzupełnienie powyższej oferty dla nowoczesnego obiektu noclegowego stanowią systemy, rozwiązania telekomunikacyjne i zabezpieczenia, a także oferta infrastruktury rekreacyjnej spa i wellness.

Organizatorzy zapraszają: „Wybierz się na Targi EuroGastro i WorldHotel i weź udział w akcji 5R dla gastronomii” i obiecują, że po wizycie na targach nowe kontrakty, niezwykłe pomysły i ogromna dawka endorfin są gwarantowane.

  • REAKTYWUJ(MY)!
  • ROZMAWIAJ(MY)!
  • ROZWIJAJ(MY)!
  • REKONSTRUUJ(MY)!
  • RAZEM DZIAŁAJ(MY)!

Te hasła towarzyszyć będą tegorocznej edycji wydarzenia. Biznes i pozytywne emocje są gwarantowanymi,  ale nie jedynymi elementami Targów EuroGastro i WorldHotel. Na szczególną uwagę zasługuje także oferta edukacyjna, a w szczególności program szkoleniowy „Profesjonalny Menedżer Restauracji”. Pierwszego dnia szkolenia poruszone zostaną zagadnienia dotyczące maksymalizacji zysków i wzrostu sprzedaży w gastrobiznesie, a także zarządzania personelem w obecnej sytuacji rynkowej. Drugi dzień natomiast poświęcony zostanie tematom związanym z profesjonalną obsługą sali, przyjmowaniem reklamacji oraz organizacją wydarzeń dla klienta biznesowego. Więcej informacji na temat programu edukacyjnego PMR można znaleźć na stronie www.profesjonalnymenedżerrestauracji.pl

Już dziś warto zaplanować wizytę na Targach EuroGastro i WorldHotel!
Więcej informacji: www.eurogastro.com.pl.

Organizator: MT TARGI

Fot. Kara Rokita, EuroGastro 2019

Aktualności

RUSZYŁY ZGŁOSZENIA DO TROPHÉE MILLE POLAND 2024

22 października w CHEFS ATELIER – siedzibie Chefs Culinar Polska w Wiskitkach odbędą się polskie eliminacje międzynarodowego konkursu kulinarno-cukierniczego dla szkół gastronomicznych Trophée Mille Poland

Czas na rybę! Znamy skład jury

Znamy skład Jury oceniającego konkursowe potrawy z karpiem w roli głównej, podczas tegorocznej edycji Konkursu “Czas na rybę!”. Tak jak zapowiadano, będzie profesjonalnie, obiektywnie i

Grzybobranie dla gastronomii

Po raz szósty spotkamy się na ,,Grzybobraniu dla Gastronomii”, tym razem w Villa Leśne Ustronie na Pomorzu! Organizatorem imprezy, która odbędzie się w dniach 22-23

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron