Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Stwórz z IGLOO przestrzeń, do której chce się wracać! – meble chłodnicze dla cukierni i piekarni

Zdecydowanie XXI wiek to czas, kiedy mamy dosyć pędu życia a futurystyczne wzornictwo zaczyna nas przytłaczać. Szukamy miejsc, w których chcemy się zatrzymać.  Coraz bliższa staje się nam stylistyka przywołująca ciepłe emocje. Oczekujemy od wnętrz czegoś więcej niż pogoni za wzornictwem. Oczekujemy dobrych, ciepłych wrażeń.

Pachnąca ciastem cukiernia, otulone słodkim smakiem podniebienie, zapach ciepłego pieczywa – to wszystko powinno iść w parze z otoczeniem. Kolekcja mebli chłodniczych dedykowanych cukiernictwu i piekarnictwu IGLOO Sweet Inspirations to odpowiedź na te potrzeby.  Prawie 40 lat doświadczenia IGLOO w projektowaniu i produkcji urządzeń chłodniczych to gwarancja ich jakości i niezawodności w działaniu.

Pastella to oryginalna linia urządzeń dla cukiernictwa doskonale wpisująca się w światowe trendy, łącząc w sobie ponadczasowość i funkcjonalność. To ekonomiczna seria urządzeń, która dopasowuje się do Twoich potrzeb.

Firtella to wyjątkowo oszczędna, ergonomiczna linia urządzeń dla cukiernictwa. Dostęp do produktów podczas układania ekspozycji i obsługi klientów jest bardzo łatwy, a czyszczenie szyb jest bardzo wygodne.

Paris to ekskluzywna linia urządzeń na praliny czekoladowe charakteryzująca się wyrafinowanym designem.

Innova to linia witryn cukierniczych z innowacyjnym systemem otwierania szyby frontowej. Linię cechuje wysuwany front z blokadą elektromagnetyczną dla ergonomii pracy i bardzo duża powierzchnia ekspozycji.

Cube 2 zapewnia perfekcyjne wykorzystanie powierzchni dzięki innowacyjnemu narożnikowi zewnętrznemu. Kolekcja Cube 2 charakteryzuje się elementami szklanymi z szyby podwójnej, zespolonej.

Kolekcja Cube to ekonomiczna seria urządzeń, którą cechuje ponadczasowy design. Cube to rozwiązania docenione przez Klientów na przestrzeni wielu lat.

Cechy urządzeń IGLOO:

– energooszczędne oświetlenie LED,

– barwa światła podkreślająca atrakcyjność produktów,

– ekologiczny czynnik chłodniczy R290,

– wydajne układy chłodnicze sterowane elektronicznie,

– utrzymywanie prawidłowej temperatury i wilgotności,

modułowa budowa,

– nowy wzornik kolorów.

Dowiesz się więcej: www.marketing.igloo.pl/promocja

Aktualności

GELATO FESTIVAL WORLD MASTERS

Gelato Festival to seria międzynarodowych wydarzeń poświęconych sztuce tworzenia rzemieślniczych lodów, które rozpoczęły się we Włoszech i z biegiem lat przerodziły się w globalny festiwal.

Nagrody AIG Prix i AIX Coquinaria

10 października w Hotelu H15 Boutique w Warszawie odbyła się uroczysta ceremonia wręczenia nagród AIG Prix oraz Ars Coquinaria. Wśród gości znaleźli się m. in.

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron