Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Transgourmet i Selgros Cash & Carry na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Ponad 70 największych dostawców branży HoReCa, 1000 Szefów Kuchni, Restauratorów i Kucharzy – wszyscy spotkają się 12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie. Eksperci i doradcy z Transgourmet Foodservice i Selgros Horeca podzielą się swoim doświadczeniem i przedstawią szeroką ofertę produktów oraz usług skierowanych do wszystkich grup Klientów gastronomicznych.

Kongres to jedno z najważniejszych wydarzeń branżowych z bogatym programem prelekcji i okazją do dyskusji i rozwoju zawodowego dla branży. Na stoisku Transgourmet i Selgros Doradcy Klienta przedstawią szeroką ofertę usług oferowanych przez obie marki. Będzie to również okazja do degustacji potraw przygotowanych przez ekspertów Instytutu Kulinarnego Transgourmet oraz zapoznania się z wszechstronnym asortymentem marek własnych w tym m.in. TOPSELLER i TOPSELLER XXL, które odpowiadają na potrzeby każdej profesjonalnej kuchni.

– Od dłuższego czasu obserwujemy rozwój gastronomii w kierunku produktów convenience. Konsument oczekuje, że posiłek zostanie przygotowany ze zdrowych nieprzetworzonych składników i szybko podany. Oferujemy szeroki asortyment produktów i stale go optymalizujemy. Współpracujemy ściśle z dostawcami i jesteśmy przygotowani na ciągle zmieniające się potrzeby rynku. Dokładamy starań, aby spełnić oczekiwania tych Klientów, dla których dobra propozycja cenowa ma największe znaczenie. Analizując ich potrzeby możemy zaproponować ofertę uszytą na miarę mówi Zenon Badyra, Dyrektor Sprzedaży Transgourmet Foodservice.

Wysoki poziom obsługi Klienta, partnerstwo i wzajemne wsparcie są kluczowe dla  działalności Transgourmet i Selgros. Firma od lat obsługuje każdy typ biznesu gastronomicznego, rozwijając branżę poprzez współpracę z najlepszymi kucharzami i specjalistami w Polsce. Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to możliwość nawiązania nowych kontaktów biznesowych, a także czas na rozmowy z osobami bezpośrednio zaangażowanymi w prowadzenie lokali gastronomicznych.

– Działamy z ekspertami, śledzimy międzynarodowe trendy. Stale podnosimy kompetencje naszych Klientów poprzez szkolenia i spotkania w Instytucie Kulinarnym Transgourmet. Odpowiadamy na potrzeby, ale i je wyprzedzamy! – mówi Irmina Dziedzic, z-ca Dyrektora Selgros Horeca.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów to największe spotkanie edukacyjne branży HoReCa w Polsce. Zapraszamy na stoisko Transgourmet Foodservice i Selgros Horeca 12 października w EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron