Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Weź udział w regionalnych eliminacjach SkillsPoland 2024

Zachęcamy wszystkich młodych pasjonatów gotowania do wzięcia udziału w regionalnych eliminacjach SkillsPoland 2024! To wyjątkowa okazja, aby sprawdzić swoje umiejętności w praktyce, zdobyć cenne doświadczenie i być może otworzyć drzwi do międzynarodowej kariery.

Konkursy regionalne to pierwszy krok na drodze do ogólnopolskiego konkursu SkillsPoland, który odbędzie się w listopadzie 2024 roku. Zwycięzcy zmierzą się tam z najlepszymi zawodnikami z całego kraju, a wybrani z nich zostaną członkami kadry narodowej na prestiżowy EuroSkills 2025 w Danii.

Dlaczego warto się zarejestrować?

  • Rozwój zawodowy: Udział w konkursach to szansa na podniesienie swoich umiejętności oraz zdobycie nowych doświadczeń, które będą atutem w przyszłej karierze zawodowej.
  • Prestiż i networking: SkillsPoland to nie tylko rywalizacja – to także doskonała okazja do nawiązania kontaktów, wymiany doświadczeń i poznania ludzi, którzy podzielają twoją pasję do gotowania i cukiernictwa.
  • Szansa na sukces międzynarodowy: Zwycięzcy konkursu SkillsPoland mogą reprezentować Polskę na arenie międzynarodowej, rywalizując z najlepszymi z całego świata podczas konkursów WorldSkills i EuroSkills.

Rejestracja do konkursu w kategorii Gotowanie: do 5 września 2024 r.

Nie przegap tej wyjątkowej okazji! Wejdź na stronę SkillsPoland i zarejestruj się już dziś. Pamiętaj, aby zapoznać się z regulaminem konkursu, aby być dobrze przygotowanym na eliminacje.

Podnieś swoje umiejętności na wyższy poziom i zainspiruj się do wielkich rzeczy z SkillsPoland 2024!

Więcej informacji WorldSkills Poland – konkursy regionalne, rejestracja (frse.org.pl)

Aktualności

11 lipca przypada Dzień Kebaba

Czy ten popularny fast food to już nasze drugie danie narodowe? Wszystko wskazuje na to, że tak. Według TNS OBOP kebab to najczęściej wybierany przez

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron