Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Winterhalter Partnerem Strategicznym EuroGastro 2024

Firma Winterhalter Polska, czołowy producent technologii zmywania dla branży HoReCa, został oficjalnym Partnerem Strategicznym nadchodzących Międzynarodowych Targów Gastronomicznych – EuroGastro 2024. To wyjątkowe wydarzenie, które odbędzie się w dniach 26-28 marca 2024 w Ptak Warsaw EXPO, już teraz wzbudza ogromne emocje w świecie kulinarnej pasji.

Ptak Warsaw EXPO, już nie pierwszy raz, stanie się areną europejskiego rozwoju dla branży HoReCa. Wszystko to za sprawą jednego z najbardziej oczekiwanych wydarzeń roku – Międzynarodowych Targów Gastronomicznych, znanych szerzej jako EuroGastro. Przyszłoroczna edycja przyniesie trzy dni pełne inspiracji, networkingowych okazji, fascynujących pokazów, spotkań z uznanymi międzynarodowymi gwiazdami kulinariów oraz edukacyjnych paneli dyskusyjnych, warsztatów i prelekcji.

EuroGastro to prawdziwa uczta dla wszystkich, którzy kochają sztukę kulinarnej kreacji. Bogaty program skupia się na wspieraniu rozwoju branży poprzez prezentację najnowszych trendów, innowacji i technologii. W roku 2023 Targi zgromadziły aż 15 464 odwiedzających z 22 krajów Europy, potwierdzając swoją rolę w budowaniu silnej wspólnoty kulinarnej.

–  Naszą misją jest dostarczanie najwyższej jakości technologii zmywania, która pomaga profesjonalistom gastronomii osiągać doskonałość w swojej pracy. Dlatego jesteśmy dumni, że możemy wspierać EuroGastro, które promuje innowacje i rozwój w naszej branży – mówi Marcin Wajda, Dyrektor Komunikacji i Marketingu w Winterhalter Polska.

Bieżąca współpraca pomiędzy Ptak Warsaw EXPO oraz Winterhalter Polska stanowi kluczowy krok w kierunku wzbogacenia tej wyjątkowej inicjatywy. Winterhalter, będący uznawanym liderem w dziedzinie technologii zmywania dla gastronomii, wnosi do wydarzenia swoje eksperckie podejście, innowacyjne rozwiązania oraz wieloletnie doświadczenie poparte niekwestionowanymi sukcesami na polskim rynku.

–  Razem z firmą Winterhalter zapraszamy Państwa na trzy dni kulinarnej ekscytacji i edukacji na EuroGastro 2024. To nie tylko wydarzenie, to okazja do spotkania się z ludźmi, którzy dzielą tę samą pasję i fascynują się sztuką kulinarną. Przygotujcie się na niezapomniane doświadczenie, które podniesie poziom gastronomicznych inspiracji na wyższy poziom – dodaje Tomasz Szypuła, Prezes Ptak Warsaw EXPO.

Koniecznie zapisz w kalendarzu:

• Data: 26-28 marca 2024

• Miejsce: Ptak Warsaw EXPO, Aleja Katowicka 62, 05-830 Nadarzyn

Firma Winterhalter to wiodący producent technologii zmywania dla branży gastronomicznej. Jej innowacyjne rozwiązania pomagają profesjonalistom w osiąganiu doskonałości i efektywności w codziennej pracy w kuchniach na całym świecie.

Zapraszamy do odwiedzenia strony EuroGastro www.eurogastro.com.pl oraz firmy Winterhalter www.winterhalter.pl, aby dowiedzieć się więcej o tym fascynującym partnerstwie oraz wyjątkowych produktach i usługach oferowanych przez Winterhalter.

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content