Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów
i Techników Przemysłu Spożywczego
ul. Czackiego 3/5
00-043 Warszawa
tel./faks: 22 826-63-44; 22 827-48-37
e-mail:biuro@sitspoz.pl
strona internetowa:www.sitspoz.pl
Stowarzyszenie Naukowo-Techniczne Inżynierów
i Techników Przemysłu Spożywczego
ul. Czackiego 3/5
00-043 Warszawa
tel./faks: 22 826-63-44; 22 827-48-37
e-mail:biuro@sitspoz.pl
strona internetowa:www.sitspoz.pl
Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na
Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia
Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów
Święta Bożego Narodzenia to czas pełen miłości, w którym szczególnie mocno odczuwamy potrzebę dzielenia się dobrem i pomagania tym, którzy znaleźli się w trudnej sytuacji
Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.
Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.
Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.
Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.
Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron