Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zapraszamy na Forum Polskiej Gastronomii!

Jedno z najważniejszych wydarzeń branży HoReCa Forum Polskiej Gastronomii odbędzie się w dniach 28-30 marca 2023 r., podczas Międzynarodowych Targów Rozwiązań dla Branży HoReCa – EuroGastro w Ptak Warsaw Expo w Nadarzynie. Forum odpowie na nurtujące wyzwania, przed którymi obecnie stoi branża polskiej gastronomii.

Zagadnienia poruszane podczas Forum dotyczyć będą poprawy sytuacji polskiej gastronomii po ciężkich dla branży miesiącach spowodowanych rozprzestrzenieniem się pandemii koronawirusa oraz wybuchem wojny na Ukrainie.

Trzydniowy program Forum obejmie m.in.:

  • pokazy mistrzów sztuki kulinarnej połączone z konkursami
  • program merytorycznych warsztatów i dobrych praktyk w branży HoReCa
  • debaty o prowadzeniu i podnoszeniu się działalności związanych z branżą
  • analizę trendów gastronomii światowej oraz badanie potrzeb nowego rynku gastronomicznego.

Organizatorami Forum Polskiej Gastronomii są wiodące organizacje branżowe oraz organizator Targów EuroGastro: Ptak Warsaw Expo, Klub Szefów Kuchni, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierników, Euro Toques,  Izba Gospodarcza Gastronomii Polskiej.

Bezpłatna rejestracja na Forum dostępna jest na stronie: https://eurogastro.com.pl/kongres-polskiej-gastronomii-2023/

 „Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Mistrzowie Smaku wracają

Gdzie wybrać się na najlepszy obiad lub kolację? Gdzie zjeść najsmaczniejszą pizzę i burgera? Który kelner, barman i menedżer restauracji najlepiej odpowiada na potrzeby klientów?

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron