Przejdź do treści
Dostosuj preferencje dotyczące zgody

Używamy plików cookie, aby pomóc użytkownikom w sprawnej nawigacji i wykonywaniu określonych funkcji. Szczegółowe informacje na temat wszystkich plików cookie odpowiadających poszczególnym kategoriom zgody znajdują się poniżej.

Pliki cookie sklasyfikowane jako „niezbędne” są przechowywane w przeglądarce użytkownika, ponieważ są niezbędne do włączenia podstawowych funkcji witryny.... 

Zawsze aktywne

Niezbędne pliki cookie mają kluczowe znaczenie dla podstawowych funkcji witryny i witryna nie będzie działać w zamierzony sposób bez nich. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych umożliwiających identyfikację osoby.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Funkcjonalne pliki cookie pomagają wykonywać pewne funkcje, takie jak udostępnianie zawartości witryny na platformach mediów społecznościowych, zbieranie informacji zwrotnych i inne funkcje stron trzecich.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Analityczne pliki cookie służą do zrozumienia, w jaki sposób użytkownicy wchodzą w interakcję z witryną. Te pliki cookie pomagają dostarczać informacje o metrykach liczby odwiedzających, współczynniku odrzuceń, źródle ruchu itp.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Wydajnościowe pliki cookie służą do zrozumienia i analizy kluczowych wskaźników wydajności witryny, co pomaga zapewnić lepsze wrażenia użytkownika dla odwiedzających.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Reklamowe pliki cookie służą do dostarczania użytkownikom spersonalizowanych reklam w oparciu o strony, które odwiedzili wcześniej, oraz do analizowania skuteczności kampanii reklamowej.

Brak plików cookie do wyświetlenia.

Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zapraszamy na konferencję piekarską

Zachęcamy do udziału w konferencji „Wyzwania stojące przed branżą piekarską”, która odbędzie się 14 maja w Warszawie. Jej celem jest pomóc piekarzom w skutecznym działaniu na stale zmieniającym się rynku przepisów, wymagań i trendów dotyczących produkcji i konsumpcji pieczywa.

Do udziału zapraszamy piekarzy, młynarzy, pracowników gastronomii, pracowników instytucji naukowych i nauczycieli zawodu.

Program konferencji

9.30 Rejestracja uczestników

10.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników

10.15 Wpływ wdrożeń nowoczesnych rozwiązań technologicznych na kierunek rozwoju branży piekarskiej – dr inż. Krystyna Jarosz

10.45 Sposoby skutecznego budowania relacji w zespole – prof. Henryk Mruk

11.15 Przerwa na kawę

11.45 Przeciwdziałanie mobbingowi i dyskryminacji w zatrudnieniu jako podstawowy obowiązek pracodawcy, czyli polityka antymobbingowa w praktyce – Adriana Głuchowska

12.15 Piekarstwo niejedno ma imię – Jarosław Gajda

12.45 Dyskusja

13.15 Lunch

Udział w Konferencji jest bezpłatny. Obowiązują wcześniejsze zapisy.

Liczba miejsc ograniczona.

KIEDY – 14 maja 2025 godz. 10.00

GDZIE – Warszawa, ul. Czackiego 3/5, piętro III, sala A

ZAPISZ SIĘ

Aktualności

Akademia Food-Lex 2025

Akademia Food-Lex to dwudniowe, intensywne wydarzenie, stworzone z myślą o profesjonalistach z branży spożywczej. Organizatorzy – Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców i kwartalnik „Food-Lex”

Zamek Topacz – sekrety jadalnych kwiatów

Zamek Topacz, położony w malowniczym otoczeniu, zaprasza do odkrycia niezwykłego bogactwa natury – jadalnych kwiatów, które rosną w ogrodach zamkowych. Te wyjątkowe rośliny, nie tylko

Poland 100 Best Restaurants Awards

7 kwietnia 2025 r. w Pałacu Brunów na Dolnym Śląsku poznamy najlepszą restaurację w Polsce 2025 roku. To już 14 edycja Przewodnika Poland 100 Best

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron