Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zapraszamy na konferencję piekarską

Zachęcamy do udziału w konferencji „Wyzwania stojące przed branżą piekarską”, która odbędzie się 14 maja w Warszawie. Jej celem jest pomóc piekarzom w skutecznym działaniu na stale zmieniającym się rynku przepisów, wymagań i trendów dotyczących produkcji i konsumpcji pieczywa.

Do udziału zapraszamy piekarzy, młynarzy, pracowników gastronomii, pracowników instytucji naukowych i nauczycieli zawodu.

Program konferencji

9.30 Rejestracja uczestników

10.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników

10.15 Wpływ wdrożeń nowoczesnych rozwiązań technologicznych na kierunek rozwoju branży piekarskiej – dr inż. Krystyna Jarosz

10.45 Sposoby skutecznego budowania relacji w zespole – prof. Henryk Mruk

11.15 Przerwa na kawę

11.45 Przeciwdziałanie mobbingowi i dyskryminacji w zatrudnieniu jako podstawowy obowiązek pracodawcy, czyli polityka antymobbingowa w praktyce – Adriana Głuchowska

12.15 Piekarstwo niejedno ma imię – Jarosław Gajda

12.45 Dyskusja

13.15 Lunch

Udział w Konferencji jest bezpłatny. Obowiązują wcześniejsze zapisy.

Liczba miejsc ograniczona.

KIEDY – 14 maja 2025 godz. 10.00

GDZIE – Warszawa, ul. Czackiego 3/5, piętro III, sala A

ZAPISZ SIĘ

Aktualności

XIX Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle

Tradycyjnie w ostatni weekend sierpnia w Jaśle odbywają się Międzynarodowe Dni Wina, jeden z najstarszych i największych festiwali winiarskich w kraju. To niezwykłe wydarzenie powstało

Piknik Poznaj Dobrą Żywność

24 maja w godz. 11-18 w otoczeniu zielonego Toru Wyścigów Konnych Służewiec odbędzie się doroczne święto polskiej żywności, czyli Piknik Poznaj Dobrą Żywność. Na gości

Pomorska Ścieżka Smaków

„Przegląd Gastronomiczny” wybrał się na Pomorską Ścieżkę Smaków. Było warto! Wzięliśmy udział w warsztatach serowarskich, spróbowaliśmy pysznej zupy pokrzywowej, przygotowaliśmy zalewę do klopsików z pomuchla.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron