Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zapraszamy na konferencję piekarską

Zachęcamy do udziału w konferencji „Wyzwania stojące przed branżą piekarską”, która odbędzie się 14 maja w Warszawie. Jej celem jest pomóc piekarzom w skutecznym działaniu na stale zmieniającym się rynku przepisów, wymagań i trendów dotyczących produkcji i konsumpcji pieczywa.

Do udziału zapraszamy piekarzy, młynarzy, pracowników gastronomii, pracowników instytucji naukowych i nauczycieli zawodu.

Program konferencji

9.30 Rejestracja uczestników

10.00 Otwarcie konferencji i powitanie uczestników

10.15 Wpływ wdrożeń nowoczesnych rozwiązań technologicznych na kierunek rozwoju branży piekarskiej – dr inż. Krystyna Jarosz

10.45 Sposoby skutecznego budowania relacji w zespole – prof. Henryk Mruk

11.15 Przerwa na kawę

11.45 Przeciwdziałanie mobbingowi i dyskryminacji w zatrudnieniu jako podstawowy obowiązek pracodawcy, czyli polityka antymobbingowa w praktyce – Adriana Głuchowska

12.15 Piekarstwo niejedno ma imię – Jarosław Gajda

12.45 Dyskusja

13.15 Lunch

Udział w Konferencji jest bezpłatny. Obowiązują wcześniejsze zapisy.

Liczba miejsc ograniczona.

KIEDY – 14 maja 2025 godz. 10.00

GDZIE – Warszawa, ul. Czackiego 3/5, piętro III, sala A

ZAPISZ SIĘ

Aktualności

40-lecie marki Dilmah

23 października w Warszawie pod hasłem „Dilmah – The Future of Tea” uroczyście celebrowano 40-lecie marki z udziałem CEO Dilhana C. Fernando oraz jego syna

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron