Przejdź do treści
Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Zapraszamy na SMAKKi GASTROTARGI!

Już jutro, 23 marca, w Centrum EXPO XXI w Warszawie rozpocznie się pierwsza edycja Targów SMAKKi i potrwa aż do soboty. To projekt, który pod hasłem #gastronomiawspolnasprawa integruje całą branżę gastronomiczną. Program wypełni praktyczna wiedza z kilku obszarów, która z pewnością przyda się właścicielom i zarządzającym lokalami gastronomicznymi.

W centrum EXPO XXI obecnych będzie ponad 100 wystawców i 50 ekspertów, a także wielu zarejestrowanych już uczestników. Znajdą się wśród nich osoby związane z hotelarstwem, restauracjami i cateringiem, pragnące uzyskać cenne wskazówki dla rozwoju biznesu i zobaczyć z bliska najlepsze rozwiązania dla gastronomii.

GASTROTARGI SMAKKi to najnowsze wydarzenie na rynku, które pozwoli dowiedzieć się, jak z dzisiejszymi wyzwaniami radzi sobie branża z natury wyróżniająca się umiejętnością szybkiej adaptacji do okoliczności gospodarczych i potrzeb klienta. Pandemia przyśpieszyła wprowadzenie wielu rozwiązań cyfrowych, poczynając od aplikacji, które służą do zamawiania potraw do domów, przez samoobsługowe kioski zakupowe i roboty w restauracjach, tak więc SMAKKi będą doskonałą okazją, by poznać trendy i nowości.

Przypominamy Czytelnikom o możliwości bezpłatnej rejestracji na targi! Wystarczy zarejestrować się na stronie Gastrotargów SMAKKi https://www.smakki.pl/, potem wybrać opcję „Bilet OPEN” i wpisać w odpowiednim miejscu kod z poniższej grafiki.

Serdecznie zapraszamy!  I do zobaczenia na Targach !

Redakcja

Więcej informacji: www.smakki.pl

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

XIX Międzynarodowe Dni Wina w Jaśle

Tradycyjnie w ostatni weekend sierpnia w Jaśle odbywają się Międzynarodowe Dni Wina, jeden z najstarszych i największych festiwali winiarskich w kraju. To niezwykłe wydarzenie powstało

Piknik Poznaj Dobrą Żywność

24 maja w godz. 11-18 w otoczeniu zielonego Toru Wyścigów Konnych Służewiec odbędzie się doroczne święto polskiej żywności, czyli Piknik Poznaj Dobrą Żywność. Na gości

Pomorska Ścieżka Smaków

„Przegląd Gastronomiczny” wybrał się na Pomorską Ścieżkę Smaków. Było warto! Wzięliśmy udział w warsztatach serowarskich, spróbowaliśmy pysznej zupy pokrzywowej, przygotowaliśmy zalewę do klopsików z pomuchla.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron