Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Złoci Medaliści targów POLAGRA GASTRO i INVEST HOTEL

Złoty Medal MTP to jeden z najbardziej prestiżowych i cenionych konkursów na polskim rynku, o najdłuższej, ponad trzydziestoletniej tradycji.

Firmy zgłaszające swoje produkty do konkursu o Złoty Medal MTP z pełną świadomością poddają się wnikliwej ocenie specjalistów branżowych, by móc w ten sposób uzyskać potwierdzenie wysokiej jakości produktu, która w konsekwencji ma stanowić rekomendację skierowaną do klientów.

Złoty Medal MTP jest również dla laureatów kartą wstępu do walki o równie cenne wyróżnienie jakim jest Złoty Medal MTP – Wybór Konsumentów. W tym konkursie decydują już tylko głosy zwiedzających
i internautów, a zwycięzca jest tylko jeden. Swoje głosy na wybrane produkty można przyznawać
w specjalnie przygotowanej Strefie Mistrzów, a także na stronie www.zlotymedal.mtp.pl.

 

Lista produktów nagrodzonych Złotym Medalem MTP targów POLAGRA GASTRO 2015

  1.  Automatyczny ekspres do kawy Profi Line HENDI Polska Sp. z o.o., Gądki, Pawilon 7A, stoisko 7
  2. SpeedBAR Komat Mieczysław Kozłowski, Romanowo Dolne, Pawilon 7A, stoisko 5
  3. System Skutecznego Zarządzania Kuchnią RATIONAL AG , Niemcy, Zgłaszający: RATIONAL Sp. z o.o. Warszawa, Pawilon 7A, stoisko 17

 

Lista produktów nagrodzonych Złotym Medalem MTP targów INVEST HOTEL 2015

1. System utwardzania lakierów i olejów podłogowych światłem UV HID Ultraviolet, LLC, USA Sadechaf UV BVBA, Belgia CARVER s.r.l., Włochy 
Zgłaszający: P.B. “Spec-Bud” Sp. z o.o.; „Egzofloor” Poznań, Pawilon 7, stoisko 45

 

Więcej informacji o nagrodzonych produktach znajda Państwo na www.polagragastro.pl oraz www.investhotel.pl

Zainteresowanych przedstawicieli mediów do kontaktu zaprasza:

Katarzyna Świderska| katarzyna.swiderska@mtp.pl | tel. 61 869 24 38

Aktualności

Zdrowie z warzyw i owoców

Warzywa i owoce w codziennej diecie pomagają zachować zdrowie, zwiększają naszą odporność i chronią organizm przed wieloma chorobami cywilizacyjnymi. Obniżają poziom „złego” cholesterolu Dieta na

Wesołych Świąt!

Wszystkim naszym Czytelnikom, Reklamodawcom, firmom współpracującym i sympatykom życzymy zdrowych, spokojnych i radosnych świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym roku. Redakcja Fot. Wytwórnia

Co czeka rynek alkoholi w Polsce w 2025 roku?

Klienci coraz częściej wybierają napoje pozbawione alkoholu lub o niewielkiej jego zawartości. Ale to niejedyne zmartwienie branży. Coraz wyższe koszty działalności oraz zapowiedź zaostrzenia przepisów

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content