Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Tłuszcze w żywieniu człowieka – w poszukiwaniu prawdy

W imieniu Ogólnopolskiego Centrum Dietetyki Instytutu Żywności i Żywienia mamy zaszczyt serdecznie zaprosić Państwa do udziału w konferencji „Tłuszcze w żywieniu człowieka – w poszukiwaniu prawdy”, która odbędzie się w dniu 16.10.2015 r. w IŻŻ w Warszawie.
Jakie są najnowsze wytyczne? Innowacje technologiczne, a wartość odżywcza produktów. Co mają zalecać dietetycy i lekarze? Czy w ogóle bać się tłuszczów?
Wykładowcami naszej konferencji będą uznani eksperci z wielu ośrodków naukowych w Polsce, co pozwoli na wszechstronne spojrzenie na temat tłuszczów i rozwianie wszelkich wątpliwości.

Uczestnikami konferencji będą dietetycy, lekarze, fizjolodzy, farmaceuci, nauczyciele akademiccy oraz producenci z branży spożywczej i farmaceutycznej.
prof. dr hab. Mirosław Jarosz – Dyrektor Instytutu Żywności i Żywienia
Przewodniczący Komitetu Naukowego dr Lucyna Pachocka

 

Kontakt dla uczestników:
Wszystkie pytania lub wątpliwości prosimy kierować drogą mailową na adres e-mail: ocd.konferencja@izz.waw.pl lub pod numer telefonu 22 55 09 905 do Pani Magdaleny Siuby-Strzelińskiej – Zastępcy Kierownika Ogólnopolskiego Centrum Dietetyki IŻŻ.

 

Kontakt dla wystawców i sponsorów:
Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji sponsorów lub wystawców. W ramach konferencji będzie bowiem możliwość zorganizowania stoiska promocyjnego Państwa firmy, reklamy w postaci dodatków do materiałów szkoleniowych, krótkiej prezentacji multimedialnej (wykładu sponsorskiego) na temat firmy lub jej oferty produktowej, bądź też innej uzgodnionej formy podziękowania sponsorom za finansowe lub materialne wsparcie konferencji.

 

Wszystkie pytania lub wątpliwości prosimy kierować do:
dr Regina Wierzejska
tel. 22 55 09 747
rwierzejska@izz.waw.pl

http://www.izz.waw.pl/pl/strona-gowna/3-aktualnoci/aktualnoci/544-zapraszamy-na-konferencje-o-roli-tluszczow-w-zywieniu-czlowieka

Aktualności

Świąteczny Stół Pajacyka rusza 9 grudnia

Kolejna edycja „Świątecznego Stołu Pajacyka” odbędzie się już 9 grudnia. Tego dnia właściciele lokali gastronomicznych przekażą 10% dziennego obrotu, finansując pomoc psychologiczną i dożywianie dla

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron