Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Tłuszcze w żywieniu człowieka – w poszukiwaniu prawdy

W imieniu Ogólnopolskiego Centrum Dietetyki Instytutu Żywności i Żywienia mamy zaszczyt serdecznie zaprosić Państwa do udziału w konferencji „Tłuszcze w żywieniu człowieka – w poszukiwaniu prawdy”, która odbędzie się w dniu 16.10.2015 r. w IŻŻ w Warszawie.
Jakie są najnowsze wytyczne? Innowacje technologiczne, a wartość odżywcza produktów. Co mają zalecać dietetycy i lekarze? Czy w ogóle bać się tłuszczów?
Wykładowcami naszej konferencji będą uznani eksperci z wielu ośrodków naukowych w Polsce, co pozwoli na wszechstronne spojrzenie na temat tłuszczów i rozwianie wszelkich wątpliwości.

Uczestnikami konferencji będą dietetycy, lekarze, fizjolodzy, farmaceuci, nauczyciele akademiccy oraz producenci z branży spożywczej i farmaceutycznej.
prof. dr hab. Mirosław Jarosz – Dyrektor Instytutu Żywności i Żywienia
Przewodniczący Komitetu Naukowego dr Lucyna Pachocka

 

Kontakt dla uczestników:
Wszystkie pytania lub wątpliwości prosimy kierować drogą mailową na adres e-mail: ocd.konferencja@izz.waw.pl lub pod numer telefonu 22 55 09 905 do Pani Magdaleny Siuby-Strzelińskiej – Zastępcy Kierownika Ogólnopolskiego Centrum Dietetyki IŻŻ.

 

Kontakt dla wystawców i sponsorów:
Serdecznie zapraszamy do udziału w konferencji sponsorów lub wystawców. W ramach konferencji będzie bowiem możliwość zorganizowania stoiska promocyjnego Państwa firmy, reklamy w postaci dodatków do materiałów szkoleniowych, krótkiej prezentacji multimedialnej (wykładu sponsorskiego) na temat firmy lub jej oferty produktowej, bądź też innej uzgodnionej formy podziękowania sponsorom za finansowe lub materialne wsparcie konferencji.

 

Wszystkie pytania lub wątpliwości prosimy kierować do:
dr Regina Wierzejska
tel. 22 55 09 747
rwierzejska@izz.waw.pl

http://www.izz.waw.pl/pl/strona-gowna/3-aktualnoci/aktualnoci/544-zapraszamy-na-konferencje-o-roli-tluszczow-w-zywieniu-czlowieka

Aktualności

GELATO FESTIVAL WORLD MASTERS

Gelato Festival to seria międzynarodowych wydarzeń poświęconych sztuce tworzenia rzemieślniczych lodów, które rozpoczęły się we Włoszech i z biegiem lat przerodziły się w globalny festiwal.

Nagrody AIG Prix i AIX Coquinaria

10 października w Hotelu H15 Boutique w Warszawie odbyła się uroczysta ceremonia wręczenia nagród AIG Prix oraz Ars Coquinaria. Wśród gości znaleźli się m. in.

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron