Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Gdzie smaki spotykają się z wiedzą

W dniach 4-15 marca 2024 w ośmiu miastach w Polsce odbędzie się kolejna edycja Seminariów Lodziarskich organizowanych przez Przedsiębiorstwo Savpol i partnerów. Jest to cykl spotkań skupiających się na wymianie wiedzy głównie z zakresu produkcji lodów, deserów lodowych, trendów. To idealna okazja, aby wziąć udział w pokazach na żywo.

Event skierowany jest do osób szukających inspiracji i nowatorskich pomysłów na nadchodzący sezon lodowy 2024. Podczas seminariów nie zabraknie prezentacji nowości przygotowanych przez firmę Fabbri, aktualnych oraz nachodzących trendów w branży, testowania maszyn oraz degustacji przepysznych lodów rzemieślniczych. Mistrzowie lodziarstwa pokażą cały proces produkcji, doradzą w wyborze najlepszego sprzętu, jak i surowców.

Spotkania odbędą się w następujących terminach: Gdańsk (04.03), Grudziądz (05.03), Poznań (07.03), Warszawa (08.03), Wrocław (11.03), Gliwice (12.03), Kraków (14.03), Rzeszów (15.03).

Razem z nami będą również partnerzy: Fabbri, Valmar, Miran Ice Cones, Modecor, Elmeco, Coldelite, Malongo.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny po wcześniejszej rejestracji. Liczba osób jest ograniczona, dlatego decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji: https://savpol.pl/seminaria-lodziarskie-2024

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron