Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Grzybobranie dla gastronomii

Po raz szósty spotkamy się na ,,Grzybobraniu dla Gastronomii”, tym razem w Villa Leśne Ustronie na Pomorzu!

Organizatorem imprezy, która odbędzie się w dniach 22-23 września, jest Sławomir Miotk, a współorganizatorami Villa Leśne Ustronie i WSTiH w Gdańsku Jan Zacharewicz.

Podczas dwóch dni odbędzie się:

-tradycyjne wspólne wyjście na grzyby😊

– I olimpiada sportowa branży Gastro

– III konkurs kulinarny dla szkół na zasadzie black box

– warsztaty kulinarne na których zaproszeni kucharze będą gotować wspólnie z uczniami szkół gastronomicznych

– pokazy live cooking i prezentacje firm partnerskich

– stoiska regionalne w tym koła gospodyń wiejskich

W imprezie weźmie udział ponad 80 szefów kuchni i cukierni z całej polski. Wydarzenie skierowane jest do całej branży gastronomicznej i turystycznej.

Zachęcamy do udziału!

Aktualności

Trwa Tydzień Kuchni Polskiej

Sieć hurtowni MAKRO Polska po raz szósty organizuje festiwal, podczas którego goście w blisko 400 restauracjach mogą spróbować klasycznych dań kuchni polskiej w nowoczesnej odsłonie.

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron