Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

MAZURY HoReCa już w najbliższy piątek!

Już tylko kilka dni pozostało do MAZURY HoReCa festiwal smaków! W ciągu dwóch dni wydarzenia 13-14 maja Odwiedzający będą mogli zapoznać się z ofertą produktową ponad 100 firm z branży hotelarskiej i gastronomicznej.
Wśród wystawców znajdą się firmy takie jak Makro, Develey, Zielona Budka, Dawtona, Gastro Magic Service czy Procter&Gamble. Osoby związane z branżą HoReCa będą mogły zapoznać się
z szeroką ofertą asortymentu i produktów niezbędnych do funkcjonowania hoteli, restauracji czy firm cateringowych.
Wydarzeniu towarzyszyć będzie bogaty program prelekcji i szkoleń prowadzonych przez czołowych przedstawicieli branży hotelarskiej i gastronomicznej. Tematy takie, jak „O tym, jak ludzie jedzą wzrokiem, czyli sektor HoReCa w social media” czy „Manager XXI wieku. Zwiększ obroty i zarządzaj zyskowną restauracją” powinny zainteresować nie tylko właścicieli tego typu obiektów. Uczestnicy będą też mogli obserwować zmagania profesjonalnych kucharzy i cukierników oraz uczniów szkół o profilu gastronomicznym w konkursach kulinarnych – Zielona Budka Master Challenge, Gęsina w Restauracji czy Drób na Polskim Stole.
W dniu 14 maja obowiązywać będzie formuła B2C i na ten dzień przygotowano cały szereg osobnych atrakcji. Strefa Food Trucków serwujących potrawy ze wszystkich zakątków świata, liczne konkursy kulinarne dla publiczności, wielkie gotowanie zupy rybnej, strefa kiermaszowa z produktami regionalnymi czy bicie rekordu w największej liczbie osób jedzących jednocześnie pierogi – to tylko niektóre z atrakcji oczekujących na odwiedzających. Imprezę w tym dniu poprowadzi Karol Okrasa.
MAZURY HoReCa festiwal smaków to nie tylko doskonała okazja do porównania ofert handlowych i zawierania nowych kontraktów, ale także świetna możliwość, aby poznać najnowsze rozwiązania oraz trendy w branży HoReCa. Targi odbywają się w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie, ul. Grunwaldzka 55. Hale targowe otwarte będą w godzinach 10:00 – 17:00. Więcej szczegółów można znaleźć na stronie www.mazuryhoreca.pl

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 2/2024

Nowy numer „PG” 2/2024 Dostęp on-line do wybranych artykułów możliwy jest na stronie portalu naszego Wydawcy 3 TARGI Mistrzowie i profesjonaliści GASTROTARGI SMAKKi 2024  

Gala Poland 100 Best Restaurants Awards 2024

Premiera XIII edycji Przewodnika Poland 100 Best Restaurants, który tworzy kulinarną mapę Polski, ogłoszenie listy 100 najlepszych restauracji w Polsce i wręczenie nagród dla szefów

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron