Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

XVI Mistrzostwa Polski Sommelierów

XVI Mistrzostwa Polski Sommelierów

14 maja 2016 roku w salach Hotelu Regent odbędzie się XVI edycja Mistrzostw Polski Sommelierów organizowana przez Stowarzyszenie Sommelierów Polskich. W kilku konkurencjach zmierzy się ponad dwudziestka zawodników nie tylko z Polski, ale również Ci, którzy zdobywają doświadczenie zawodowe w zagranicznych restauracjach.
Tegoroczne Mistrzostwa wspierają sponsorzy strategiczni: Cisowianka Perlage, California Wines Poland, Hotel Regent Warsaw.
Pikanterii tegorocznym Mistrzostwom na pewno doda Piotr Pietras, który nie tylko będzie bronił pucharu Polski, ale także w kwietniu przywiózł ze sobą 10 – tą notę z Mistrzostw Świata w Argentynie. Rywalizacja zapowiada się, więc na międzynarodowym poziomie.
Jedną z atrakcji tego dnia będzie degustacja „Walk Around” win Pinot Noir oraz Zinfandel. Współorganizatorem tego wydarzenia jest California Wines Poland, która reprezentuje produkty winiarskie sprowadzane ze Złotego Stanu. Patronami pomocniczymi zostali firmy SARWINE oraz Winnice Europy.
Opieką medialną projekt objęli: Food Service, Winicjatywa, Magazyn Wino, Przegląd Gastronomiczny oraz portal GdzieZjeść.info.

Kontakt:

Norbert Brzoza
502-360-227
marketing@sommelierzy.pl

Aktualności

Podsumowanie konferencji MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 21.06.2022, Sopot 21 czerwca w hotelu Radisson Blue odbyła się konferencja hybrydowa MADE FOR Restaurant, edycja New Generation.  Podczas wydarzenia prawdziwi rewolucjoniści

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron