Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Akcja „Zamów na Święta”

Zamów na święta

Chcesz wypromować swoją ofertę cateringu wielkanocnego dla klientów? Już dziś zapisz się do bezpłatnej bazy firm i dotrzyj do jeszcze szerszego grona odbiorców. Ruszyła wielkanocna  edycja akcji zainicjowanej przez Bidfood Farutex.

Baza firm oferujących catering wielkanocny dostępna jest na stronie www.zamownaswieta.pl. Zaawansowana wyszukiwarka pomoże konsumentom dokładnie przejrzeć wszystkie propozycje ofert na Wielkanoc, również te wegetariańskie, wegańskie, bezglutenowe czy bez laktozy.

Dlatego już dziś wyróżnij się i zarejestruj w bazie całkowicie bezpłatnie. Rejestracja odbywa się na stronie www.zamownaswieta.pl/dopisz-sie i trwa tylko kilka minut. Koszty przygotowania i promocji akcji ponosi wyłącznie pomysłodawca i organizator akcji: Bidfood Farutex, ogólnopolski dostawca produktów dla gastronomii.

To druga edycja akcji „Zamów na Święta” przeprowadzona przez Bidfood Farutex. Pierwsza odbyła się w grudniu 2020 r. i cieszyła się ogromną popularnością: z takiej formy promocji skorzystało prawie 600 biznesów z całej Polski. Tak pokaźna liczba pokazała, jak bardzo potrzebne jest wsparcie dla gastronomii, dlatego „Zamów na Święta” ruszyła ponownie.

Aktualności

Przegląd Gastronomiczny 5/2024

Nowy numer „PG” 5/2024 Opłaty abonamentowe i standardy ochrony małoletnich – Adrianna Lotolc    2 Czy AI nadaje się na dietetyka?    4 Jedzenie emocjonalne – jak

MADE FOR Restaurant

Stajemy do walki: MASZYNY kontra ROMANTYZM, budując restaurację Nowego Świata opartą na AUTOMATYZACJI i zapraszając do tego dzieła najlepszych polskich gastronomów podczas najbardziej kreatywnego wydarzenia

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron