Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Arte Culinaria Italiana 2018

XIII Konkurs Włoskiej Sztuki Kulinarnej „Arte Culinaria Italiana „ odbędzie się      w dniach 9 -11 marca 2018 roku w Hotelu Blue Diamond Active SPA ****  w Trzebownisku koło Rzeszowa.

Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie dwuosobowe ekipy kucharzy,  a Sponsorów do zaprezentowania swoich produktów.
Jak w każdej edycji konkursu, w trakcie trwania konkursu dla profesjonalistów, odbywać się będzie atrakcyjny dla oglądających – konkurs dla celebrytów. Tym razem Gwiazdy wystąpią w duetach.

Przypomnijmy także , iż kucharze z Hotelu Blue Diamond zajęli III miejsce na podium w tegorocznym konkursie, a podczas przyszłorocznej edycji konkursu będą współorganizatorami i gospodarzami wydarzenia.

Serdecznie zapraszamy do nowoczesnego, wyróżniającego się oryginalną architekturą i uhonorowanego wieloma prestiżowymi nagrodami hotelu Blue Diamond Active SPA****, który znajduje się zaledwie 5 minut jazdy od lotniska w Jasionce i 10 minut od centrum Rzeszowa. Hotel oferuje Gościom jedyny w Polsce basen z wbudowanym drink barem, ekskluzywną strefę SPA & Wellness, bogate zaplecze sportowo-rekreacyjne oraz liczne atrakcje dla całej rodziny. Wnętrza hotelu zostały urządzone w wyrazistych barwach i zaprojektowane w taki sposób, by połączyć komfort wypoczynku z nowoczesnym designem.
W Strefie Relaksu Goście mogą nieodpłatnie korzystać z unikalnego basenu z systemem hydromasaży i wbudowanym drink barem, a także kompleksu saun   i łaźni, tepidarium oraz siłowni. Na osoby pragnące zadbać o urodę i dobre samopoczucie czeka bogaty wybór zabiegów pielęgnacyjnych, rytuałów i masaży, a dla najmłodszych przygotowano Diamentowy Kącik Malucha, małpi gaj na świeżym powietrzu oraz brodzik ze zjeżdżalnią przy basenie.
https://www.facebook.com/BlueRzeszow/

www.bluediamondhotel.pl

Wkrótce przedstawimy więcej szczegółów wydarzenia wraz z regulaminem konkursowym, prezentacją naszych wspaniałych sponsorów oraz patronów medialnych.

Giancarlo Russo                                                                           Sławomir Barczak

Organizator                                                                                   Dyrektor Hotelu

Aktualności

Mistrzowie Smaku wracają

Gdzie wybrać się na najlepszy obiad lub kolację? Gdzie zjeść najsmaczniejszą pizzę i burgera? Który kelner, barman i menedżer restauracji najlepiej odpowiada na potrzeby klientów?

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron