Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Bezpłatny dostęp do Portalu Informacji Technicznej

Bezpłatny dostęp do portalu

Ważna informacja dla prenumeratorów wersji papierowej!

Wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniu naszych Czytelników, w tym szczególnym dla nas wszystkich czasie, Wydawnictwo SIGMA-NOT umożliwi Państwu bezpłatny dostęp do zasobów Portalu Informacji Technicznej www.sigma-not.pl zaprenumerowanego przez Państwa tytułu w wersji papierowej.

W tym celu prosimy o kontakt z Wydawnictwem: prenumerata@sigma-not.pl. W tytule wiadomości prosimy wpisać „Bezpłatny kod dostępu”.

W treści maila prosimy podać numer NIP oraz adres płatnika (w celu identyfikacji). W odpowiedzi otrzymacie Państwo KOD umożliwiający zalogowanie się do Portalu wraz z instrukcją aktywacji.

Jednocześnie informujemy, że od 16 marca Redakcja „Przeglądu Gastronomicznego” pracuje zdalnie. Jesteśmy dostępni mailowo oraz pod numerami telefonów stacjonarnych i komórkowych.

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty i życzymy przyjemnej lektury!

Aktualności

Konferencja MADE FOR Restaurant

Edycja „New Generation” 28.06.2022, Sopot Nadchodzi rewolucyjna, turkusowa edycja konferencji MADE FOR Restaurant w Sopocie. Co oznacza hasło „New Generation” dla TOP Restauratorów? – Nadciąga

Praktyki zawodowe w czasach pandemii

Projekt Erasmus+ „Śródziemnomorskie doświadczenia zawodowe” w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Po wszelkich pandemicznych przeciwnościach, szczęśliwie udało się zrealizować trwające miesiąc praktyki zawodowe w ramach projektu Erasmus+

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron