Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

Expo Sweet – targi branży cukierniczej i lodziarskiej

W 2014 odbędzie się szósta edycja tej imprezy. Jak co roku zorganizujemy wspaniałe konkursy w których wezmą udział najlepsi fachowcy z branży. Zadbamy także bogatą ofertę szkoleń i seminariów. Ale przede wszystkim zgromadzimy najważniejsze firmy oferujące maszyny i surowce dla cukierników, piekarzy, lodziarzy ale też właścicieli kawiarni, restauracji oraz wszelkich innych obiektów, w których serwuje się „coś słodkiego”.

Do udziału zapraszamy wszystkie firmy, dla których rynek cukierni, lodziarni jest ważny. Gwarantujemy, że nasze targi odwiedzą najlepsi cukiernicy, lodziarze, piekarze i restauratorzy z całej Polski. Jeśli Państwa firma chce dotrzeć do nich ze swoją ofertą, powinna pojawić się na Expo Sweet 2014.
Impreza odbędzie się w dniach 18-20 lutego 2014, w nowoczesnej i doskonale wyposażonej hali targowej MTPolska przy ul. Marsa 56 w Warszawie.

 

Godziny otwarcia Targów:
18.02 (wtorek) godz. 10.00-18.00
19.02 (środa) godz. 10.00-18.00
20.02 (czwartek) godz. 10.00-17.00

Aktualności

Kalifornijska jakość i lata doświadczenia

Carlo Rossi, największa marka wina w Polsce[1], zaskakuje nowościami produktowymi. Razem z mistrzem winiarstwa Darrenem Procsalem wprowadza na rynek linię Winemaker’s Selection. Ta wyjątkowa kolekcja

Wystawa CLEVERFOOD. For everyone

Już 1 lutego w Centrum Nauki Experyment zostanie zainaugurowana wystawa CLEVERFOOD for everyone. Jest ona efektem pracy międzynarodowego zespołu ekspertów z Ecsite (Europejska sieć centrów nauki i muzeów),

Polska nad Porterem Bałtyckim

W ciągu ostatnich 20 lat liczba porterów bałtyckich warzonych co roku w Polsce zwiększyła się kilkunastokrotnie, a sam styl zaczął wyróżniać polskich piwowarów w świecie. Przypadająca

Soft&Sweet Inspiration Day

Firma Primulator zaprasza wszystkich właścicieli cukierni, kawiarni, piekarni oraz sklepów convenience na wyjątkowe wydarzenie – Soft&Sweet Inspiration Day, które odbędzie się 4-5 lutego 2025 roku w

Kilka słów o "Przeglądzie Gastronomicznym"

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ks. J. Popiełuszki 19/21 pok. 322
01-595 Warszawa

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron

Skip to content