Czasopismo specjalistyczne od 1946 r. wspierające polską gastronomię

GASTROTARGI SMAKKi 2024 – spotkanie profesjonalistów branży HoReCa

W sercu Warszawy, w przestrzeniach EXPO XXI, już wkrótce odbędzie się wydarzenie, które skupia uwagę sektora HoReCa. Druga edycja GASTROTARGÓW SMAKKi, zaplanowana na 20-22 marca, zapowiada się jako wyjątkowa platforma wymiany doświadczeń, prezentacji nowości oraz nawiązywania kluczowych kontaktów biznesowych.

Tegoroczna odsłona GASTROTARGÓW SMAKKi to przede wszystkim bogaty program, który z pewnością zaspokoi oczekiwania najbardziej wymagających uczestników. Organizatorzy i Wystawcy przygotowali fascynującą gamę pokazów, konkursów oraz warsztatów kulinarnych, które wyróżniają się na tle innych wydarzeń tego typu. Będzie to czas, kiedy branża HoReCa pokaże swoje najlepsze oblicze, dzieląc się wiedzą, pasją i innowacyjnymi rozwiązaniami.

Uczestnicy targów będą mieli okazję śledzić rywalizację w tak prestiżowych konkursach, jak Złoty karczoch 2024 – Konkurs na najlepsze danie vege, współorganizowany z Katarzyną Gubałą, czy Finały Heinz Selection. Nie zabraknie również emocji podczas Mistrzostw Polski Kuchni Tajskiej, współorganizowanych z Darią Ładochą, a odbywających się pod patronatem Ambasady Tajlandii; oraz podczas Olimpiady Kawy dla Młodych Baristów i Mistrzostw Cup of Poland.

Wyjątkowym punktem programu będą pokazy kulinarne prowadzone przez znanych szefów kuchni – Martina Gimeneza Castro, Roberta „Boba” Mazura oraz Patryka Galewskiego. Dodatkowo, na stoisku firmy GRAFEN goście będą mieli niepowtarzalną okazję skosztować dań przygotowanych przez Przemysława Klimę.

Impreza wychodzi również poza ramy targowe, oferując specjalne wydarzenia towarzyszące. 20 marca odbędzie się Konferencja Liderek Branży HoReCa, dedykowana kobietom zarządzającym w sektorze. Będzie to okazja do spotkania z wybitnymi prelegentkami, takimi jak m.in. Dr Irena Eris, Anna Chylewska, Marta Stańczak oraz Marta Klepka. Natomiast SMAKKi Invest Day, zaplanowany na drugi dzień targów, stworzy idealne warunki dla spotkań inwestorów z wykonawcami.

GASTROTARGI SMAKKi 2024 to nie tylko wydarzenie branżowe, ale również święto kultury kulinarnej, które stawia na rozwój, innowacyjność i wymianę doświadczeń. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do rejestracji na stronie https://smakki.pl/pl/rejestracja/ i dołączenia do tej wyjątkowej, kulinarno-biznesowej podróży.

Rejestracja dla osób związanych zawodowo z branżą HoReCa jest bezpłatna.

„Przegląd Gastronomiczny” jest patronem medialnym wydarzenia.

Aktualności

Konferencja MADE FOR Restaurant, New Rules

23 kwietnia 2024 Miejsce: Novotel Centrum Warszawa Tego dnia w gronie ponad 600 liderów  czołowych restauratorów i ich pracowników – skonstruujemy prototyp innowacyjnej restauracji 2024;

Kilka słów o Przeglądzie Gastronomicznym

Czasopismo naukowe docierające poprzez prenumeratę do sprofilowanego odbiorcy z branży gastronomicznej.

Wśród naszych autorów są znawcy skutecznych technik zarządzania i marketingu w gastronomii i hotelarstwie, a także najlepsi w kraju specjaliści z zakresu żywienia oraz technologii gastronomicznych.

Autor za publikację artykułu w "PG" otrzymuje 5 pkt. zgodnie z rozporządzeniem MNiSW z dnia 22.02.2019 r. w sprawie ewaluacji jakości działalności naukowej.

Publikowane artykuły zawierają nie tylko cenne wskazówki dla osób zawodowo związanych z gastronomicznym biznesem, ale służą też nauczycielom i uczniom szkół gastronomiczno-hotelarskich.

ul. Ratuszowa 11 pok.  740
03-450 Warszawa
Tel.: (22) 849 09 78
pg@przeglad-gastronomiczny.pl

Przegląd Gastronomiczny © 2021. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Projekt i wykonanie Fabryka Dobrych Stron